Son Dakika 1000 TL Sosyal yardımlar yarından itibaren evlere yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son dakika olarak yapılan açıklamada, yarından itibaren 1000 TL ödemeler evlere yapılacağı ve şubeye gitmenize gerek olmadığı d

Son Dakika 1000 TL Sosyal yardımlar yarından itibaren evlere yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son dakika olarak yapılan açıklamada, yarından itibaren 1000 TL ödemeler evlere yapılacağı ve şubeye gitmenize gerek olmadığı duyuruldu.



Ankara Valisi Vasip Şahin Duyurdu!



Ankara Valisi Vasip Şahin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yapılan 1000 ₺ yardımlar, yarından itibaren Kaymakamlıklar tarafından vatandaşlarımıza adreslerinde teslim edilecektir. Vatandaşlarımızın PTT şubelerine gitmelerine gerek yoktur" açıklamasında bulundu.





Son Dakika sadece ankara'da mı Türkiye'nin her yerinde mi yapılacak?

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


İlk olarak Ankara Valisi açıkladığı için Ankara olarak düşünülebilir. Ancak birazdan Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafıdan tüm illerde bu geçerli olduğu söylenebilir. Başta İstanbullular olmak üzere kimse PTT şubelerine akın etmesin.