Ali Babacan'ın korona olduğu iddia edildi. Sosyal medya da ortaya atıla iddialarda Ali Babacan'ın korona olduğu gündeme çıkarken şu sıralar en çok konuşulan konulardan olmakta.

Ali Babacan'ın korona olduğu iddia edildi. Sosyal medya da ortaya atıla iddialarda Ali Babacan'ın korona olduğu gündeme çıkarken şu sıralar en çok konuşulan konulardan olmakta. Ali Babacan korona testi sonucu ile ilgili Twitter adresinden son dakika açıklama yaptı ve Ali Babacan korona olduğu iddialarına açıklık getirdi.



Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, corona virüsüne yakalandığını açıkladı. Babacan yaptığı açıklamada, "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı.



Corona virüsüne yakalandığını duyuran Babacan şu ifadeleri kullandı;



“Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah. Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin.”





ALİ BABACAN KİMDİR



Ali Babacan, Türk siyasetçi, ekonomist, mühendis ve Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucu Genel Başkanı. 2002-2015 yılları arasında 13 yıl Türkiye Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı yapmış olan Babacan, Türkiye Büyük Millet Meclisi 22., 23., 24. ve 26. Dönem Ankara milletvekilliği yapmıştır



Doğum tarihi: 4 Nisan 1967 (53 yıl yaşında), Ankara



Eş: Ülkü Zeynep Babacan (e. 1995)



Parti: Demokrasi ve Atılım Partisi



Eğitim: Kellogg İşletme Okulu (1990–1992),



Çocuklar: Fatma Dilara Babacan, Mustafa Kerem Babacan, Hilmi Emir Babacan

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Kardeşleri: Tuğba Babacan, Merve Akın, Betül Babacan