Son Dakika Bakan duyurdu. Son dakika Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada.

Son Dakika Bakan duyurdu. Son dakika Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada. Toki ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşların borçlarını ertelediği duyuruldu. Toki ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşların borçları 2 ay ertelendi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı!



Bakan yaptığı açıklamada; "TOKİ ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için nisan ve mayıs ayı konut taksitlerini erteliyoruz" açıklaması yaptı. Nisan ve Mayıs aylarında TOKİ yada Emlak Konut'tan ev sahibi olanlar için taksit ödemeleri ertelendi.



26 Mart 2020 Türkiye'de Son Dakika Haberler!



1- Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile telefonda görüştü.



2- Son Dakika İspanya'da Son durum! İspanya'da COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6673 enfekte oldu, 442 kişi öldü. Böylelikle İspanya'da toplam ölü sayısı 4089, vaka sayısı ise 56.188 oldu



3- EPDK Başkanı Yılmaz: Elektriğe 3 ay zam yok

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


4- YÖK Başkanı Saraç:"(YKS) Soruların kapsamı ve alanları Milli Eğitim Bakanlığı ile uyum içinde, onlardan gelen tekliflere göre şekillenecek."



5- İçişleri Bakanı Soylu: "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız."



6- İran Devrim Muhafızları komutanı Habib Berzgeri, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.



7- Stanford Üniversitesi'nde çalışan Nobel ödüllü Biofizikçi Michael Levitt koronavirüsün kısa süre içerisinde ortadan kaybolacağı öngörüsünde bulundu.



8- Levitt daha önce de Çin'de Şubat ortasında toplamada 80 bin vakaya ve 3 bin 250 ölüme ulaşılacağını öngörmüş ve bu öngörüsü 80 bin 298 vaka ve 3 bin 245 ölüm ile neredeyse tam tamına tutmuştu.