Son Dakika Deprem. Son Dakika Kayseri'den hissedilen, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana'da çok şiddetli deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem. Son Dakika Kayseri'den hissedilen, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana'da çok şiddetli deprem meydana geldi. Depremin Merkez Üssü Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanmadı ancak bu deprem hepsinden farklıydı.



Son Dakika Şiddetli Deprem şiddeti kaç!



Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana'da çok şiddetli deprem. Merkez üssü merak edilen depermin şiddeti kaç. 24 Ocak 2020 son depremler ve şiddeti merak ediliyor. Sizin için 24 Ocak Depremi ve şiddetini araştıyoruz. Son Depremler Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanır açıklanmaz sizlerle olacak.



Depremin En Net Görüntüleri!





Afad son dakika uyarı!



AFAD: "Telefon görüşmelerinde mümkünse web tabanlı uygulamaların ve SMS'lerin tercih edilmesi önem arz ediyor."



Manisa değil bambaşka bir deprem!



Son Dakika meydaan gelen deprem ülkenin her tarafından hissedildi. İlk olarak gelen bilgiler araısnda Elazığ'da depremin meydana geldiği ve 6.7 şiddetinde olduğu öğrenildi. Depremler durmuyor ve her yerde hissediliyor. 





Son Dakika 14 Vatandaşımız Yaşımını Yitirdi!

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Elazığ'da 8, Malatya'da 6 kişi hayatını kaybettiği açıklandı.