Türkiye'nin farklı illerinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün Van'da olan depremden sonra günün en hissedilir depremi Ege Bölgesi'nden geldi.

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!

Türkiye'nin farklı illerinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Dün Van'da olan depremden sonra günün en hissedilir depremi Ege Bölgesi'nden geldi. Son dakika haberine göre, saat 10.21 sularında İzmir ve çevre illerden hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.5 olduğunu açıklarken, depremin Manisa'nın Saruhan ilçesinde gerçekleştiği öğrenildi.



İçişleri Bakanı Soylu, "Manisa Saruhanlı'daki depremde şu ana kadar herhangi bir hasar tespiti ve ihbarı gelmemiştir, kırsal tarama devam etmektedir" dedi. 



Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Merkez üssü Manisa Saruhanlı, büyüklüğü 5.5 olan depremde Saruhanlı merkezde yapılan taramalarda şu ana kadar herhangi bir hasar tespiti ve ihbarı gelmemiştir. Kırsal taramalar devam etmektedir. Manisa Valiliğimiz ve AFAD kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecektir" açıklamasını yaptı. 



Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, canlı yayında şu açıklamalarda bulundu:



"Valiliğimize herhangi bir hasar ihbarı yok. Dış mahallelerde de araştırmalar devam ediyor. Şuanda hasar olup olmadığına yönelik araştırmalarımız devam ediyor. İlk etapta herhangi bir hasar varsa hemen ona göre afet planlarımıza göre harekete geçilecek."