Eddie Van halen öldü mü?  sosyal medyada son dakika ortaya atılan iddialar da Rock müziğinin dünyaca ünlü isimlerinden Eddie Van halen öldüğü açıklanırke,n Eddie Van halen öldü mü? Eddie Van Halen neden öldü? gibi aramalar şu sıralar revaca çıktı. Son da

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Eddie Van halen öldü mü?  sosyal medyada son dakika ortaya atılan iddialar da Rock müziğinin dünyaca ünlü isimlerinden Eddie Van halen öldüğü açıklanırke,n Eddie Van halen öldü mü? Eddie Van Halen neden öldü? gibi aramalar şu sıralar revaca çıktı. Son dakika Eddie Van halen den sevenlerini kahreden bir haber duyuldu.



65 yaşında dünyaca ünlü isim Eddie Van halen in ölümü, oğlu, Wolf Van halen tarafından açıklanırken, Bütün dünyada sevenleri adeta göz yaşlarına boğuldu. Rock müziğinin çok önemli isimlerinden olan Eddie Van halen 65 yaşında idi. Son dakika Hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz Eddie Van halen gırtlak kanseri tedavisi görmekteydi.



Amsterdam doğumlu olan ünlü gitarist Eddie Van halen ,65 yaşında idi Ve Hollandalı ydı. Oğlu Wolf Van Halen bütün dünyaya yaptığı açıklamada babasının kanser mücadelesini kaybettiğini açıklarken Onunla her an çok önemliydi ,diyerek Eddie Van halen hayranlarına göz yaşlarına boğdu.