Erdoğan'dan son dakika açıklamalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maskeler ücretsiz mi olacak? Ücretli maske satımı durdurulacak mı sorusuna yanıt verdi.

Erdoğan'dan son dakika açıklamalar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maskeler ücretsiz mi olacak? Ücretli maske satımı durdurulacak mı sorusuna yanıt verdi. Erdoğan kabine de alınan kararları açıkladı. İşte Kabineden gelen son açıklamalar.



Kesinlikle Parayla maske satmak yasaktı!

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada;  kesinlikle parayla maske saymak yasaktır. Marketlerdeki de ücretsizdir. Valiliklerimiz e-devlet ve PTT aracılığıyla talep eden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına başladı, parayla maske satışı yasaktır" açıklaması yaptı.



Son Dakika Erdoğan'dan bin odalı hastane müjdesi!



Atatürk Havalimanı'nı bin odalı hastane yapıyoruz açıklaması yaptı.Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe havalimanını bin yataklı hastaneye çevireceğiz. Atatürk Havalimanı'nın alanını 1000 odalık hastane yapıyoruz. Sancaktepe'de de aynı şekilde. Bunları 45 gün içinde yapacağız.



Erdoğan bu açıklamaları sonrası "Türkiye genelinde para ile maske satışı yasaklandı". Heryer maskeleri ücretsiz olarak sağlamaktadır.