Son Dakika Ertem Şener Beyaz TV'den ayrıldı. Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının hem yapımcılığını hem sunuculuğunu yapan Ertem Şener Gördüğüm Lüzum üzerine diyerek Beyaz TV ile yollarını ayırdığı açıkladı.

Son Dakika Ertem Şener Beyaz TV'den ayrıldı. Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının hem yapımcılığını hem sunuculuğunu yapan Ertem Şener Gördüğüm Lüzum üzerine diyerek Beyaz TV ile yollarını ayırdığı açıkladı. Beyaz Futbol ve Derin Futbol programları ne olacak merak ediliyor.



Ertem Şener Beyaz TV'den ayrıldı!



Sosyal medya hesaplarından aynı anda açıklama yapan Ertem Şener "Kamuoyuna açıklamam; Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün “KENDİ İSTEĞİMLE” yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol’a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim" diyerek Beyaz TV veda ettiğini duyurdu.



Beyaz Futbol olacak mı? Kim sunacak?

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!


Beyaz TV ekranlarında yapımcılığını da yapan Ertem Şener ayrılmasının ardından Beyaz Futbol programı akıbeti merak ediliyor. Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkadir Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı yorumcu olarak yer aldığı programı Ertem Şener sunuyordu. Ertem Şener programın devam etmesini sağlayacak mı yoksa programı başka bir kanalda mı yapacak henüz açıklanmadı.



Beyaz Futbol ve Derin Futbol ne zaman yayınlanacak hangi kanalda olacak merak ediliyor.