Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklama yapıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 32 bin Sağlık persoenli ve 3 ayda bir çift maaş müjdesi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklama yapıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 32 bin Sağlık persoenli ve 3 ayda bir çift maaş müjdesi verdi. Bakan koca son dakika açıklaması sizlerle.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tüm açıklamaları;



Şüphelilerin takibinde, testlerin hızla yapılmasında çok titiz davranıyoruz. Buna ilk hastamızın temas çevresinden başladık, sonraki hastalarımızda da katı bir şekilde uyguladık. Büyüklerimize seslenmek istiyorum, onların virüsten etkilenmemesi için sorumluluk sahibiyiz. Bu toplumun size ihtiyacı var, ailelerinizin ihtiyacı var. Mümkün olduğu kadar az kayıp vermek istiyoruz. Evden çıkmanız kısıtlandırıldı, kurala uyun.



32 Bin Sağlık Personeli alacak!



Son Dakika Sağlık Bakanlığı 32 Bin Sağlık Personeli alınacağı duyurdu. Hem Maliye bakanlığı hem Başka Recep Tayyip Erdoğan onayladı.



3 Aylık Tavan ödeme geliyor!





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Çalışan sağlık personellerimizin ek ödemelerinin üç aylık dönemde tavan olacağını belirtiyorum. Cumhurbaşkanımıza ve Maliye Bakanımıza teşekkür ediyorum."

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


Devam edecek!