Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Corona Virüs rakamını açıkladı. Avrupa'dan 7 ve Amerika'dan 3 olmak üzere Corona Virüs sayısıyla 18'e yükseldi.

Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Corona Virüs rakamını açıkladı. Avrupa'dan 7 ve Amerika'dan 3 olmak üzere Corona Virüs sayısıyla 18'e yükseldi. Sağlık bakanı Koca, yaptığı açıklamada toplam Vaka sayısını açıkladı. İşte son durum.



Son Dakika haberi: Corona Virüs sayısı 10'a yükseldi!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan duyurduğu bilgide, "Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir." açıklaması yaptı.



Fahrettin Koca Son Dakika bir açıklamada daha!



Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir. Toplam vaka 18 oldu!

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!


Koca'nın o paylaşımı!





Son Dakika Corona Virüs sayısı 18'e yükseldi!



Gazeteci Candaş Tolga Işık Son Dakika olarak verdiği haberde, "Az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımı üzerine çok tartışılan şu anki toplam pozitif çıkan hasta sayımızı sordum “18” dedi.