Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 saat süren Bilim Toplantısı kararlarını açıkladı. FAhrettin Koca çok önemli açıklama yaparken en çok Koronavirüs sayısı arttı ancak sonuçları yarın gece açıklayacağım açıklaması dikkat çekti.

Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 saat süren Bilim Toplantısı kararlarını açıkladı. FAhrettin Koca çok önemli açıklama yaparken en çok Koronavirüs sayısı arttı ancak sonuçları yarın gece açıklayacağım açıklaması dikkat çekti. Koronavirüs'lü sayısı kaç olduğu 12'den önce açıklanacak.

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


Son Dakika Fahrettin Koca açıkladı!



Pozitif çıkan yeni vakalarımız mevcut ancak analizler devam ediyor, bu akşam açıklayacağım. Solunum sıkıntısı olan hastalar olduğunu ve henüz vefat eden olmadığını duyuran Koca, net sayısı 12'den önce açıklayacak.



Fahrettin Koca diğer açıklamaları!



Türkiye'deki tablo, diğer ülkelerdeki tabloyla özdeş değildir. Biz genel tabloya kıyasla şanslı durumdayız. Tedbirlere uyarsak kontrolü elimizde tutarız. Panik duygusaldır, akla uygun değildir. Sağduyulu olmalıyız. Duyguyla değil, akılla hareket etmeliyiz. Bugünler böyle sürüp gitmeyecek, çok geçmeyecek normal hayatlarımıza döneceğiz. 6 olan laboratuvar sayımızı hafta sonuna kadar 16'ya çıkaracağız. Test kitini ülkenin bütün illerine vereceğiz