İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast girişimi. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu için yazılan öldürülecek açıklamaları sonrası Ekrem İmamoğlu suikast girişiminde bulunulduğu öğrenildi.

Yatırımcılar İçin Kazançlı Yolculuk: Bankalar Arasında Faiz ve Kâr Payı Rekabeti Yatırımcılar İçin Kazançlı Yolculuk: Bankalar Arasında Faiz ve Kâr Payı Rekabeti
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast girişimi. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu için yazılan öldürülecek açıklamaları sonrası Ekrem İmamoğlu suikast girişiminde bulunulduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği Ekrem İmamoğlu yeni 6 koruma birden eklerken konuyla ilgili İmamoğlu sessizliğini koruyor.

Son anda engellendi!

Ekrem İmamoğlu öldürülmesi talimatını İŞİD üstlendi. Gelen bilgilere göre Ekrem İmamoğlu suikasttan son anda kurtarıldı. Suikast bugün yapılacağı ancak nereden ve nasıl önlendiği henüz açıklanmadı.

Ekrem İmamoğlu suikast girişimi!



Ekrem İmamoğlu İşid tarafından suikast emri verildi!

İŞİD yetkilileri Ekrem İmamoğlu ölmesi için talimat verdiği ve bugün ilk adımın atıldığı açıklandı. Barış Yarkadaş'ın da canlı yayında Ekrem İmamoğlu öldürülme talimatı verildiğini söyledi.

Halk TV canlı yayında bildiriyor!