Son Dakika İdlib Nayrab hattından kötü haberler geliyor. İdlib Nayrab hattında şehitlerimiz olduğu söyleniyor.

Son Dakika İdlib Nayrab hattından kötü haberler geliyor. İdlib Nayrab hattında şehitlerimiz olduğu söyleniyor. Ancak TSK gözlem noktası vuruldu mu, İran mu vurdu kaç asker yaralı soruları henüz Savunma Bakanlığından bir açıklama gelmedi. İdlib'de son durum 3 Mart 2020 sizler için araştırdık.



MSB Açıklaması!

Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir? Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir?


Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza Rejimin açtığı ateş sonucu 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 9 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede 82 Rejim hedefi derhal ateş altına alınmış, vurulmaya devam edilmektedir. Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız!



Muhalif kaynaklar ne diyor?



Muhalif kaynalardan gelen bilgilere 4 askerimiz şehit, 10 askerimiz yaralandığı iddia ediliyor. Ancak Şu an Reyhanlı Devlet Hastanesi polisler tarafındna çevrildiği için net rakam bildirilmiyor. Polislerin çevirmesi Hatay halkının kan ihtiyacı sebebiyle sürekli olarak hastaneyi kalabalıklaştırması. ancak Sosyal medya 7 Şehit, 14 Şehit ve 20 Askerimiz yaralı olduğu bilgileri var. Her zaman dediğimiz gibi MSB bilgi vermeden bu tür haberlere inanmayın.



İdlib'de Son durum 3 mart 2020!



Muhalif Kaynaklar son dakika olarak verdiği haberde Rus savaş uçakları Türk Silahlı Kuvvetlerini vurduğunu duyurdu. İlk olarak İran milisleri tarafından vurulduğu iddia edilen haber daha sonra Rus savaş uçakları olarak değiştirildi. İlk olarak Suriye Topçu birlikleri, Al Tarnaba hattında TSK vurduğu iddia edildi. İlk gelen bilgilere göre 8 askerimiz yaralı olduğu haberi geldi.



Kötü haberler geliyor haberlerine karşı!



İdlib'de 3 mart 2020 günü yaşananlar için bir çok kaynak yalan yanlış bilgiler veriyor. Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı kuvvetleri haber gelmediği sürece bu haberlere inanmamak gerekiyor. Henüz Ankara'dan bir açıklama gelmedi. Sadece Türk Helikopterleri bu bölgede yaralı askerlerimizi mi taşıdı mühimmat mı getirdi henüz net bir açıklama yok.



İdlib'de yaşanan son bilgileri en hızlı sizlere ilan365.net'den vermeye devam edeceğiz. Şu an için Şehit bilgisi ne resmi olarak, ne muhalif kaynaklardan gelmediğini bildirelim.