Son Dakika İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim Corona Virüse yakalandı. Galatasaray'ın teknik direktörü sabah saatlerinde Abdürrahim Albayrak' ve eşinden sonra Fatih Terim Corona Virüse yakalandığını duyurdu.

Son Dakika İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim Corona Virüse yakalandı. Galatasaray'ın teknik direktörü sabah saatlerinde Abdürrahim Albayrak' ve eşinden sonra Fatih Terim Corona Virüse yakalandığını duyurdu. Peki Fatih Terim sağlık durumu nasıl?



Son Dakika Fatih Terim Corona Virüs'e yakalandı!



Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim Corona Virüs'e yakalandı. Fatih Terim Sosyal medya hesbından yaptığı duyuruda;



"Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.."

Garanti BBVA Bankası Duyurdu: Banka Maaş Alan Kişiler İçin 100.000 TL Ödeme Yapıyor! Garanti BBVA Bankası Duyurdu: Banka Maaş Alan Kişiler İçin 100.000 TL Ödeme Yapıyor!




Gözler Galatasaraylı oyuncularda!



TFF en çok söz söyleyen ve maçları oynamak istemeyen Fatih Terim Corona Virüs'e yakalandı, şimdi gözler TFF çevrildi. Peki Galatasaraylı oyuncularda var mı merak ediliyor.