Son Dakika İstanbul'da deprem oldu. İstanbul'da 15 Ekim perşembe günü deprem meydana geldi.

Son Dakika İstanbul'da deprem oldu. İstanbul'da 15 Ekim perşembe günü deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi farklı sonuçlarla açıkladığı İstanbul depremiyle ilgili kötü haberler var. İstanbul'da deprem beklenen büyük İstanbul fayında meydana geldiği.



Son Dakika İstanbul sallandı!



Son Dakika İstanbul'da deprem meydana geldi. İstanbul'da 16:55'de 2.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ve merkez üssü direk İstanbul olarak açıklandı. Çok uzun zaman sonra İstanbul'da beklenen büyük fayın üzerinde deprem meydana geldi ve uzmanlar uyardı.



15 Ekim İstanbul Depremi şiddeti!





15 Ekim İstanbul merkezli deprem şiddeti 2.7 olarak açıklandı. Ancak Sismograf çözümlerine göre deprem 3.3 ile 3.6 arasında büyüklüğe sahip. Deprem İstanbul'un hemen güneyinde gerçekleşti. İstanbul depremi için uzmanlardan kötü haber geldi.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


Son Dakika Deprem Güncellendi! 3.2 Şiddetinde





Beklenen büyük fayda deprem oldu!



İstanbul için depremi bazı vatandaşlar hissederken bazı vatandaşlar hissetmedi. Ancak İstanbul'da meydana gelen deprem için tek kötü haber bu değil. İstanbul'da yaklaşık 6-7 şiddetinde olacak depremin üzerindeki fay sallandı. Büyük İstanbul depreminin olacağı düşünülen fay çok uzun zaman sonra hareketli. Uzmanlar gün içerisinde batıda 4-5 şiddetinde bir deprem olabileceğini açıklamıştı.