Son Dakika, Müge Anlı'da günlerdir konuşulan Aleyna Çakır'ın katili Ümitcan Uygun annesi kafasına sıkarak intihar etti. Ümitcan Uygun annesi Gülay Uygun kafasına sıkarak intihar etti.

Son Dakika, Müge Anlı'da günlerdir konuşulan Aleyna Çakır'ın katili Ümitcan Uygun annesi kafasına sıkarak intihar etti. Ümitcan Uygun annesi Gülay Uygun kafasına sıkarak intihar etti. Gülay Uygun tüm müdahalelere rağmen kurturalamadı. Genç kız Aleyna Çakır'ın katili Ümitcan Uygun dışarda gezmeye devam ediyor.



Son Dakika Müge Anlı'da gülerdir tartışılan Aleyna Çakır cinayeti katili Ümitcan Uygun annesi Güley Uygun intihar etti!



Ümitcan Uygun’un annesi, Gülay Uygun iddialara göre Müge Anlı’da yayınlanan suçlamalara dayanamayıp kafasına sıkarak intihar etti! Aleyna Çakır'ın katil zanlısı Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ormanlık alanda bulundu. İntihar ettiği kaydedilen Gülay Uygun tüm müdahelere rağmen kurtulamadı.



Gülay Uygun intihar mı etti öldürüldü mü?



Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 haftadır işlediği Aleyna Çakır cinayeti gibi şimdi de Gülay Uygun intihar etmesi acaba intihar mı yoksa öldürüldü mü sorularını beraberinde getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programın en çok merak edilen konusu olan Aleyna Çakır, sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından camdan atılmış ancak tutuklanmayarak salıverilmişti. Müge Anlı şimdi de Gülay Uygun'a ne olduğunu araştıracak.



Aleyna Çakır kimdir, nasıl öldü? Kim öldürdü?



17 Nisan tarihinde Sema Esen ismiyle (Aleyna Çakır, sosyal medyada şiddet görüp bayıltılına kadar sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından dövülmüştü. 2 Haziran gecesi Ümitcan Uygun tarafından evde ölü bulunan Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun bulmuş ve polislere haber vermişti. Whatsapp üzerinden arkadaşlarına intihar edeceği yönünde mesajlar atan Çakır, otopsi raporunda ölmeden önce tırnaklarından erkek dergisi çıkmıştı. Olay 2 haftadır Müge Anlı ekibi tarafından inceleniyor ancak Ümitcan Uygun dışardaydı. Müge Anlı ve ekibini de tehdit eden Ümitcan Uygun, Gülay Uygun ölmünde parmağı var mı merak ediliyor.



Gülay Uygun eşi ve Uğurcan Çakır çok sert Müğe Anlı sözleri!

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!