Son Dakika Muğla'da 4. 6 Şiddetin deprem.

Son Dakika Muğla'da 4.6 Şiddetin deprem. Muğla'da 4.6 şiddetinde deprem oldukça korkuttu. Bugün beklenen depremler arasında yer alan 4.6 şiddetin depremi deprem uzmanları yine bildi. Son depremler nerede ve kaç şiddetinde oldu sizlerle.



Son Dakika Kandilli Rasathanesi, Muğla'da depremi duyurdu. Akdeniz'de 4.6 şiddetinde deprem oldu. İlk olarak Kandilli Rasathanesi 4.8 olarak açıkladığı deprem 4.6 olarak revize edildi. Sabah saatlerinden itibaren Manisa ve çevresi sallanmaya devam ediyordu. Yine bir deprem ve fay hattına mı gidildi bilinmez bu depremin de uzmanlar tahmin etti ve yanılmadı. Sabah saatlerinde tam olarak bu fayın şiddetli riskli olduğu bilindi.





Artık depremler bilinecek mi?



Sabah saatlerinde ilan365.net kullanıcılara bu haberi göndermedik. Ancak bu fayda bugün deprem olabilir uyarısı geldi. Ve deprem uzmanları çok uzun zaman sonra 3. kez üst üste deprem olacak fayı bilmeyi başardı. Deprem Muğla'da şiddetli ve çevresinde hissedildi.

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...