Son Dakika Okullar ne zaman açılacak sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cevap verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullar tekrar ertelenecek mi? Okullar ne zaman açılacak sorusuna cevap verdi.

Son Dakika Okullar ne zaman açılacak sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca cevap verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullar tekrar ertelenecek mi? Okullar ne zaman açılacak sorusuna cevap verdi. Okulların ertelenme tarihi belli oldu. Bu tarihte okullar ertelendi mi ertelenmedi mi belli olacak.



Son Dakika Okullar ne zaman açılacak? Sağlık Bakanı Koca açıkladı!



Öğrencilerin merakla beklediği Okullar ne zaman açılacak? Okullar tekrar ertelenecek mi sorusuna Fahrettin Koca açıklama yaptı. Fahrettin Koca Eğitim ve Öğretim'le ilgili bir soruya cevap verdi. İşte Bakan Koca tarihli Okulların açılma durumu!



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Çarşamba günü bakacağız



Bakan Koca, "Bilim Kurulunda çarşamba günü eğitim konusunu gündeme alacağız." açıklaması yapıldı.



Okullar Tatil edilecek mi? 25 Mart Bilim Kurulunda açıklanacak!



Okullar tatil edilecek mi, okullar tekrar açılacak mı sorusuna cevap verdi. Bakan Koca için 25 Mart çarşamba günü bilim kurulu kararı sonrası Okullar açılıp yada açılmayacağı öğrenildi. Ancak ilan365 olarak okulların en az 2 hafta daha kapanacağını şmdiden söyleyelim.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Bakan Koca son açıklamaları tamamı!



Tüm Türkiye'ye yayıldını söyleyen Koca,



"(Koronavirüs tanısı) Kit açısından sorunumuz yok, önümüzdeki günlerde kit sayısı daha da artmış olacak."



"(Koronavirüs) Sağlık personelimiz içinde pozitif olan vakalarımız var."



"(Ölenlerin yaş aralığı) 91 yaşa kadar var, 60'ın altında iki hasta var yani 50-60 arası, onun dışındaki bütün hastalar 61'in üzerinde."



"Bilim Kurulunda çarşamba günü eğitim konusunu gündeme alacağız."



"Çin'den olumlu sonuç veren ilaç da bu sabah geldi. Yoğun bakım şartlarında tedavisi devam edenlere uygulanmaya başladı."



"(Koronavirüse karşı aşı geliştirme çalışmaları) 6 üniversite ve 1 merkeze çağrı yapıldı. Kısıtlamaya gitmeden hepsine destek sağlayacağız."



"En güvenilir çözümün evde kalmak olduğunu unutmayalım. Hayat eve sığar."



"Önümüzdeki günlerde iyileşen vakalarımızı günbegün açıklayacağız. İyileşen vakalarımızın fazla olduğunu belirtmek istiyorum."



"(Koronavirüsle mücadele) Türkiye sağduyulu politika izledi. Tedbirleri hakim kılarsak, biz başka bir ülke olmayacağız."