Son Dakika Koronavirüs nedeniyle Okullar tatil edilecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı eğitim ve öğretime ara vermek için Okulları erteleme görüşmesi yapacak. Yarın yapılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Son Dakika Koronavirüs nedeniyle Okullar tatil edilecek mi? Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı eğitim ve öğretime ara vermek için Okulları erteleme görüşmesi yapacak. Yarın yapılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne zaman tatil edilecek sorusuna cevap arayacak.



Son Dakika Coronavirüs nedeniyle Okullar tatil mi edilecek!



Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yeni duyuru.  Koca, 'Bu salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. ' ifadesini kullandı. Öte yandan Sağlık Bakanı Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığıyla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini bildirdi.



MEB ve Sağlık bakanlığı görüşecek!

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ilk gelen bilgilere göre yarın görüşme gerçekleştirecek. Ziya Selçuk ve Fahrettin Koca görüşme sonrası Eğitim ve Öğretime 15 gün süreyle ara verileceği ilk gelen bilgiler arasında. İlk olarak Nisan ayında tatil öne çekilecek bilgisi var. 15 Mart tarihinde Okullar tatil edilebilir. Okullar iki hafta süreyle ertelenip Nisan ayında tatil iptal edilecek ve yaz tatil dönemi bir hafta geç başlayacak.



Okullarda ve Toplu Taşımada Riskli bölgeler!



Koronavirüs için en riskli bölgeler Okullar ve Toplu Taşıma araçları olduğu öğrenildi. Ulaşım Bakanlığıyla temizlik konusunda her türlü görüşmeleri yaptıklarını ifade eden Koca, Milli Eğitim Bakanlığıyla da bu konuyu görüşecek. MEB'den gelecek habere göre Okullar'ın tatil edilmesi mümküm.



Okullar Öğrenciler için Nisan ayı öncesi tatili öne geçilecek ve Eğitim Öğretimde bir hafta gecikme olacak.