Ünlü oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya paylaşımıyla herkesi şoke etti. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs geçtiğimiz hafta ülkemizde de ortaya çıktı.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya paylaşımıyla herkesi şoke etti. Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs geçtiğimiz hafta ülkemizde de ortaya çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı son açıklamaya göre ülkemizde 191 vakanın görüldü, 3 kişi de hayatını kaybetti. İşte corona virüse yakalanlardan biri de Pınar Deniz'in anneannesi oldu. 



Bugün anneannesini nefes darlığı şikayetiyle hastaneye getirdiklerini söyleyen Deniz, corona virüs şüphesiyle anneannesinin gözlem altına alındığını söyledi. Kendisi de dahil tüm ailenin corona virüsü taşıma ihtimalini açıklayan güzel oyuncu, şimdilik eve gideceğini söyledi. Peki Pınar Deniz Corona virüsüne mü yakalandı? Karantinada mı?





PINAR DENİZ CORONA VİRÜSÜNE Mİ YAKALANDI?



Şu an için böyle bir durum yok. Ancak güzel oyuncunun anneannesi corona virüs şüphesiyle gözlem altında. Öte yandan annesi ve teyzesinin de gözlem altında olduğunu açıklayan Pınar Deniz, sevdiklerini kaybetme korkusunun çok üzücü olduğunu söyledi. Gözlem odasının çok zor bir yer olduğunu söyleyen Deniz, 'hasta olanları düşünemiyorum' dedi. Güzel oyuncu, 'corona virüsü ciddiye alın ve evden çıkmayın' diyerek takipçilerini uyardı.



Tabi ailesinde corona virüs şüphesi görülen güzel oyuncu da hastalığa yakalanmış olabilir, bu durum ilerleyen günlerde açığa çıkacaktır.