Son Dakika Rahşan Ecevit hayatını kaybetti.  97 yaşındaki siyasetçi ve ressam Rahşan Ecevit hayata gözlerini yumdu.

Son Dakika Rahşan Ecevit hayatını kaybetti.  97 yaşındaki siyasetçi ve ressam Rahşan Ecevit hayata gözlerini yumdu. Türk siyasetinin en önemli isimleri arasında yer alan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit tedavi gördüğü GATA'da 21:00 sularında vefat etti.



Son dakika Rahşan Ecevit'i kaybettik!

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Eski Başbakan Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit vefat etti. Sosyal medyada bir kaç kez öldüğü haberleri çıkan Rahşan Ecevit, 21:00 sularında hayatını kaybettiği öğrenildi. DSP'nin kurucusu da olan Rahşen Ecevit, Bülent Ecevit'le 60 yıl evli kalmıştı. 2006 yılında ölen Bülent Ecevit sonrası Rahşan Ecevit, zor zamanlar geçirse de hayata tutunmuştu. Ancak bu akşam Gülhane Askeri Tıp Akademisinde, Rahşan Ecevit'in öldüğü bildirildi.



Kısaca Rahşan Ecevit kimdir?



Hem aile yapısı, hem evlilikleri hem siyasetleri çok konuşulan Rahşan Ecevit Bülent Ecevit çifti kavuştu. Bir çok seveni olan Rahşan Ecevit, gerçek adı Zekiye Rahşan Aral'dı. 1923 doğumlu Bursalı Rahşan, ressam, yazar ve siyasetçiydi. 1946 yılında Bülent Ecevit'le dünyaevine girdi. Robert Koleji mezunu olan Rahşan Ecevit, iyi derece ingilizce bilmekteydi.