Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları tamamı Son Dakika Erdoğan'dan SOkağa Çıkma Yasağı! Erdoğan, "17 Nisan Cuma gecesi 24.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sonrası çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları tamamı



Son Dakika Erdoğan'dan SOkağa Çıkma Yasağı!



Erdoğan, "17 Nisan Cuma gecesi 24.00'den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağaçıkmayasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum."



Erdoğan ilk olarak maske'yi açıkladı!



Cumhurbaşkanı Erdoğan maske dağıtımında 32 milyon vatandaşımıza Sağlık Bakanlığı'nın doğrulama kodu gitmiştir, perşembe gününe kadar bu sayı 39 milyonu bulacak açıklaması yaptı. Vatandaşlarımızın bireysel sağlık ve temizlik malzemesi temininde sıkıntı yaşamadğımızı anlatan Erdoğan yeni tedbirleri duyurdu.



Erdoğan Soylu'yu takdirle karşıladım!



Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasını takdirle karşıladğını söyleyerek sayın bakanımızın başarısı yakınen tanıdığım için göreve devam etme kararı aldım.



Son Dakika Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu!



Bu hafta Sonu'da Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. Cuma Günü gece başlayacak karar pazar günü gece 00:00'a kadar Sokağa Çıkma Yasağı ilanını şimdiden duyurdu.