Son Dakika Fahrettin Koca, Corona Virüs'le ilgili açıklamalar yaptı. Fahrettin Koca, Türkiye'de ilk ölümün gerçekleştiği ve son vaka bilgilerini verdi.

Son Dakika Fahrettin Koca, Corona Virüs'le ilgili açıklamalar yaptı. Fahrettin Koca, Türkiye'de ilk ölümün gerçekleştiği ve son vaka bilgilerini verdi. Sağık Bakanı FAhrettin Koca verdiği rakamlarda yeni vakalar artarken ilk kez bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.



Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarda, "Virüs solunum yoluyla buluşuyor. Kalabalık ortamlar risklidir. Çocuklar ve gençler kolay kapıyor ama hastalık tablosu nadir gözüküyor. Yetişkinlerde yaşın ilerleme durumuna göre değişiyor. Bu hastalıkta ölüm oranı sanılanın altındadır. Yaşlılar risk grubunda diyerek en üzücü haberi verdi.



Sağlık Bakanı ağlayarak anlattı!



89 yaşında yaşlı biri Virüsü Çin'den aldığı açıklandı. Bakan Koca, 89 yaşındaki dedemizin vefat haberini verirken gözyaşlarını tutmadı.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Son Dakika Vaka Sayısı arttı!



Pozitif vaka sayısı: 51



Toplam vaka sayısı: 98