Son Dakika Sağlık Bakanlığı beklenen genelgeyi yayınladı. Bugünden itibaren Türkiye'de tüm özel va vakıf hastaneleri Pandemi yani salgın hastanesi ilan edildi.

Son Dakika Sağlık Bakanlığı beklenen genelgeyi yayınladı. Bugünden itibaren Türkiye'de tüm özel va vakıf hastaneleri Pandemi yani salgın hastanesi ilan edildi.  Tüm hastaneler kamulaştırıldı.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Son Dakika sağlık Bakanlığı açıkladı!



Sağlık Bakanlığı beklenen genelgeyi yayınladı. Bugünden itibaren tüm Özel ve Vakıf hastaneleri PANDEMİ yani salgın hastanesi ilan edildi Bu andan itibaren özel - resmi hastane ayırımı yok.Bu Türk Sağlık sisteminde bir ilk olarak tarihe geçti.



İşte O Genelge!









Özellerde,vakıflarda devlete ait bir hastane gibi davranacak.



T.C. Sağlık Bakanlığı; Hastanelere müracaat eden tüm hastaların COVID-19 tanısı kesinleşinceye kadar Devlet ve Vakıf Üniversitesi hastaneleri ve tüm özel sağlık kuruluşlarınca kabul ve tedavi süreçlerinin yapılması zorunludur.