Son Dakika Şiddetli deprem. Son Dakika Manisa yine sallandı.

Son Dakika Şiddetli deprem. Son Dakika Manisa yine sallandı. Manisa'da kaç şiddetinde deprem meydana geldi. Manisa depremi merkez üssü neresi. Son depremler nerede oldu. İzmir, Manisa, Balıkesir ve Bursa'da şiddetli deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kaçtı?

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Son Dakika Şiddetli deprem. Son Dakika şimdi de Elazığ yine sallandı. Dün gece Manisa'da kaç şiddetinde deprem meydana geldi. Manisa depremi merkez üssü neresi. Son depremler nerede oldu. İzmir, Manisa, Balıkesir ve Bursa'da şiddetli deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kaçtı?



SON DAKİKA ELAZIĞ'DA DEPREM OLDU!





Deprem saat 15:29'da meydana geldi. Elazığ'da meydana elen deprem ilk olarak 5.0 olarak açıklandı. Hemen ardından rezive edildi ve 4.6 şiddetine çekildi.



Son Dakika Şiddetli Deprem!



Son Dakika Şiddetli deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son depremleri henüz duyurmadı. Ancak Manisa'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Balıkesir ve Bursa'da hissedildi. MErkez üssü yine Manisa olan depremin ayrıntıları sizlerle.



3.9 olarak açıklandı!



AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremi açıklamadı ancak şiddetli deprem Manisa ve İzmir'i salladı. Son Depremler 29 Şubat nerede oldu, kaç şiddetindeydi sizler için araştırdık. İşte son depremler!





AFAD depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Ancak Manisa'da yaşayanlar daha şiddetli bir deprem hissetti.