Son Dakika daha Hatay'ın yaralarını saramadan şimdi de Trabzon'da yangın çıktı. Trabzon, Akyazı mevkinde ormanlık alanda yangın meydana geldi.

Son Dakika daha Hatay'ın yaralarını saramadan şimdi de Trabzon'da yangın çıktı. Trabzon, Akyazı mevkinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Trabzon'da yangın kontrol altına alınamıyor. Gece yarısı başlayan Trabzon yangınını kim yaktı. İşte Trabzon'da son dakika yangın.



Son dakika Trabzon'da yangın!



11 Ekim pazar gecesi Türkiye'de bir yangın daha. Henüz Hatay'ın yaraları sarılmamışken Trabzon'da yangın çıktı. Trabzon Akyazı Stadı’nın üzerindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Hatay'ı yakan grup mu yoksa başka bir yangın mı şu anda araştırılıyor. Gece yarısı yangın çıkması sebebiyle söndürülmesi oldukça zor olacak. Trabzon'da ciğerimizi parçalayan görüntüler geliyor.



İşte yangından ilk görüntüler!





11 Ekim Trabzon yangın son durum!

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak




Osmaniye ve Maraş'ta yangınlar!



Hatay'dan sonra Trabzon'da sebebi bilinmeyen yangınların çıkmasının ardından son dakika olarak Maraş'ta ve Osmaniye'de Orman yangınlaır meydana geldiği açıklandı. Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Trabzon'da 11 Ekim 2020 gece yarısı oldukça zor geçecek gibi görünüyor.



Trabzon'daki yangın git gide büyüyor. Karadeniz bölgesinde tüm itfaiye birimlerine acil çağrı yapıldı ve yardım isteniyor.