Gülay Uygun Öldü mü GÜlay Uygun intiharı şu sıralar emniyet tarafından en çok araştırılan konulardan. 21 Haziran'da işlenen cinayete intihar süsü verildiği günden beri Müge Anlı da çok konuşulan Aleyna Çakır olayı ile ilgili olduğu tahmin edilen Gülay Uy

Gülay Uygun Öldü mü GÜlay Uygun intiharı şu sıralar emniyet tarafından en çok araştırılan konulardan. 21 Haziran'da işlenen cinayete intihar süsü verildiği günden beri Müge Anlı da çok konuşulan Aleyna Çakır olayı ile ilgili olduğu tahmin edilen Gülay Uygun'unda başına aynı şey geldi. Aleyna Çakır'ın sevgilisi Ümit Can Çakır bilindiği üzere Aleyna Çakır'a uyguladığı şiddet iddiaları sonrasında öldürdüğü de söylenmekte iken Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun intihar ederek yaşamına son verdi. Aleyna Çakır davası ile alakalı olarak Müge Anlı2ya çıkacağı gün için bile anlaşam yapılan Gülay Uygun da şüpheli sıfatında mahkemeye çıkacaktı. Aleyna Çakır gibi intihar süsü verilerek mi öldürüldü yoksa gerçekten intihar mı etti. Gülay Uygun cinayeti akıllarda kocaman bir soru işareti bıraktı. 



Sosyal hizmetlerde çalıştığı bilinen Gülay Uygun intiharı da şimdi Müge Anlı'nın arama konusu olacakken, Sosyal hizmetler tarafından oğlunun suçluluk şüphesi hakkında Gülay Uygun'a da 'yurt annesi' olduğu gerekçesiyle sosyal hizmetler tarafından soruşturma başlatılacaktı.



Düne kadar Aleyna Çaır cinayetine kilitlenen Türkiye şimdi de Ümit Can Çakır'ın annesi Gülay Uygun intiharı hakkında konuşmaya başladı. Yoksa Gülay Uygun öldü mü soruları milyonlaca kere sorulrken resimlere haberlere çıkmış Gülay Uygun'un intihar haberi şaibesini koruyacağa benziyor. 



21 yaşında yaşamını baharında hayatına kıyan ya da öldürülen ve şüpheli olarak Ümit Can Uygun'un görüldüğü dava daha sonuçlanmamışken, şimdi e Gülay Uygun öldü mü sorularının cevabına istineden Gülay Uygun intiharı hakkında deliller soruşturulmaya başlayacak. 



GÜLAY UYGUN ÖLDÜ MÜ





Aleyna Çakır cinayeti ya da intiharı akabinde şüpheli ümüt can uygun'un da annesi intihar ederek yaşamına son verdi. Peki Ümitcan uygunun annesi Gülay Uygun öldü mü haberleri dğrulandı Gülay Uygun intiharı gelişmeleri son dakika yaşananlar neler? Son dakika Gülay Uygun hakkında bakanlık tarafından başlatılan soruşturma sonrasında Gülay Uygun intiharı gerçekleştiği iddia edilirken Gülay Uygun neden intihar etti ya da öldürül dümü soruları da daha çok araştırılacağa benziyor. 



Aile ve Sosyal politikalar BAkanlığı tarafından Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'a da yurt annesi olduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamından sonrasında Gülay Uygun intiharı gündeme çıktı



GÜLAY UYGUN İNTİHAR MI ETTİ



3 HAziran Sabahı ölü bulunan Aleyna ÇAkır iniharı o günden bri gündemde iken acılı aile sevgilisi Ümit Can Uygun tarafından öldürüldüğü ve cinayete intihar süsü veridliğini iddia ediyorlardı. İki taraf aileler için de çok zor geçen günler akabinde Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun intiharı da çok konuşulacak. Peki Gülay Uygun intiharı intihar mı oda mı cinayet.



Geçe zaman ile birlikte Gülay Uygun cinayeti ya da Gülay Uygun intiharı diyebileceğiz

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!