Türkiye'nin en uzun soluklu gündemi olan Musa Orhan açığa alındı. 24 saattir 400 binden fazla tweet atılan Uzman Çavuş Musa Orhan sonunda açığa alındı.

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!

Türkiye'nin en uzun soluklu gündemi olan Musa Orhan açığa alındı. 24 saattir 400 binden fazla tweet atılan Uzman Çavuş Musa Orhan sonunda açığa alındı. Musa Orhan tutuklandı mı Musa Orhan gözaltına alındı mı merakle bekleniyor. Peki Musa Orhan kimdir? Ne yaptı?



Musa Orhan açığa alındı!



18 yaşında genç kıza tecavüz ettiği öne sürülen Musa Orhan açığa alındı. "İstediğin yere şikayet et, bana bir şey olmaz. Daha önce çok yaptım bir şey olmadı" diyen Musa Orhan 24 saat süren sosyal medya zirvesi sonrası açığa alındı. Şimdi Musa Orhan'ın gözaltına alınması bekleniyor.



Genç Kız intihar etti!



Uzman Çavuş Musa Orhan'ın tecavüzü sonrası intihar eden genç kadın cenazesinin ailesini verilmedi ve otopsiyi alınmadığı öğrenildi. Herkesin cezalandırması beklenirken işine dönen Musa Orhan, bu sefer açığa alındı.



Batman İ.E. Ağlıyor!



Batman'ın Beşiri ilçesinde cinsel saldırıya uğrayan İ.E, bir mektup bırakarak tabancayla intihar etti ve 1 ay süren hastane sonrası hayatını kaybetti. İ.E., yazdığı mektupta Musa Orhan'ın cinsel saldırısını anlatarak intiharından sorumlu tutulan Musa Orhan "Adli Kontrol tedbiriyle" serbest bırakılmıştı. 



Musa Orhan şu an açığa alındı ve tekrardan tutuklanması ve gözaltına alınması bekleniyor.