Son seçim anketi yayınlandı. İyi Parti'nin ardından Gelecek Partisi ve Deva partisi artık anketlere sokuluyor.

Son seçim anketi yayınlandı. İyi Parti'nin ardından Gelecek Partisi ve Deva partisi artık anketlere sokuluyor. 3 Ay olan DEVA partisi ve 5. ayına giren Gelecek Partisi son oy oranları belli oldu. Son seçim anketinde Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti, HDP, DEVA ve Gelecek Partisi oy oranı merak ediliyor.



Eylül ayının ilk 10 gününde yeni seçim anketi kamuoyu ile paylaşıldı. Mayıs ayında salgının etkilerinin hissedildiği günlerde bilgisayar ve telefon aracılığıyla yapılan ankete göre sonuçlar yayınlandı. Peki Ak Parti, CHP, MHP, HDP ve İyi Parti ne kadar oy aldı. Partilerin oy oranlarını sizler için derledik.



Metropoll Son seçim anketi yayınlandı!



Metropoll anket araştırma, Ak Parti, CHP, HDP, MHP, İyi Parti, Gelecek Partisi ve Deva partisi son sonuçlarını açıkladı. Sokağa Çıkma Yasağı olması nedeniyle uzaktan iletişim araçları gerçekleştirilen ankette tek bir soru soruldu! Bu Pazar seçim olsa hangi partiya oy verirsiniz? sorusu yanıt aradı.



Ak Parti, Yüzde 30.7 alarak en düşük kendi oyunu alırken yine ilk parti olurken, CHP Oy oranı 20.7 alarak ikinci parti oldu. HDP 8.5 oy alırken, MHP oy oranı 7.3 oldu. İyi Parti 7.7 olarak duyuruldu. Deva partisi 1.3 oranında oy alırken 1.3 yeni pari Gelecek Parti geldi.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!




Cevapsız, Kararsız ve Protestocular belirleyecek!



Hangi partiye eskiden oy attığı bilinmeden Yüzde 7,7 kararsız, 3.6 attığı partiye kızgın ancak başka partiye de oy atmayacak ve yüzde 8.9 cevapsız olarak soruyu yanıltmadı.