Sefirin Kızı dizisinden hayranlarını üzen haber! Yayınlandığı her pazartesi çok sevilen Sefirin Kızı dizisi final yapıyor! Maraşlı dizisinin başlamasıyla reytingleri çöken Sefirin Kızı dizisi bitiyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Sefirin Kızı diz

Sefirin Kızı dizisinden hayranlarını üzen haber! Yayınlandığı her pazartesi çok sevilen Sefirin Kızı dizisi final yapıyor! Maraşlı dizisinin başlamasıyla reytingleri çöken Sefirin Kızı dizisi bitiyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Sefirin Kızı dizisinde sağlık problemleri, 2 başrolün ayrılığı ve Maraşlı dizisi başlaması erken final kararı çıkarttı!

Ne Dediysek O! Neslihan Atagül veda etti!



Ne Dediysek o. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız Uraz'ın ayrılığı sonrası Neslihan Atagül'ün de olmayacağını açıklamıştık. Sefirin Kızı ekibi reyting kaybetmemek için Nare'nin olmayışını açıklamadı. Bugün Nare yok ancak Sefirin Kızı'da final yapıyor. O da bu hafta açıklanacak. İşte dün yaptığımız haber sizlerle!

Uraz sonrası Zerrin Sümer'de bıraktı!



Başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı O3 Medya ve NGM imzalı Sefirin Kızı dizisinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak ilan365'den okuduğunuz Uraz Kaygılarlıoğlu ayrılığı sonrası Zerrin Sümer'de Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı!

Neslihan Atagül sağlık sorunlarıyla 2 bölüm yok!



Sefirin Kızı dizisinden Uraz ve Zerrin ayrılması sonrası bir şokta Neslihan Atagül tarafından geldi.  Muğla'da çekilen Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül sağlık problemleri nedeniyle Sefirin Kızı dizisinde 10 gün yer almayacak. Neslihan Atagül "Geçirgen bağırsak" hastalığına yakalandı. Doktoru tarafından sürekli olarak diziye ara ver dese de çok zor durumlar geçiren Neslihan Atagül 10 gün evde kalacak dizide en sonunda pes etti.

Sefirin Kızı final kararı aldı!



Hem Neslihan Atagül sağlık problemleri, hem Uraz'ın ayrılığı diziyi erken finale götürdü. Ayrıca Maraşlı dizisinin de çok izlenmesi Sefirin Kızı dizisi bitirdi. Maraşlı yüksek izlenmeleri nedeniyle final kararı alan Sefirin Kızı, sezon sonu bitecek diziyi Şubat ayının sonunda bitiriyor.

Maraşlı Sefirin Kızı dizisini bitirdi!



Televizyonda pazartesi tam bir reyting savaşı yaşanıyor. Maraşlı dizisinin gelmesiyle Uyanış ve Çukur az etkilense de 2. bölümde herkes etkilenecek gibi görünüyor. Sefirin Kızı dizisi ise en düşük reyting alan dizi. Yasak Elma'yı geçemeyen Sefirin Kızı, bu pazartesi şimdiden çökeceği düşünülüyor. Bu sebeple Sefirin Kızı ekibi ve Star TV arasında dizi bitti.

Seni Çok Bekledim geliyor!



Sefirin Kızı dizisinin bitmesiyle Star TV'den sert bir hamle var. Pazartesi reyting savaşı olduğu güne Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi geliyor!