Sol Yanım oyuncuları kimler? Star TV ekranlara can suyu verecek olan Sol Yanım dizisi hakkında en çok merak edilen soru şu sıralar Sol Yanım konusu, Sol Yanım nerede çekiliyor ve en önemlisi de Sol Yanım  1. bölüm ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı olm

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!
Sol Yanım oyuncuları kimler? Star TV ekranlara can suyu verecek olan Sol Yanım dizisi hakkında en çok merak edilen soru şu sıralar Sol Yanım konusu, Sol Yanım nerede çekiliyor ve en önemlisi de Sol Yanım  1. bölüm ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı olmakta iken biz de merağınızı gidermek için Sol Yanım ne zaman başlayacak, Sol Yanım oyuncuları ve Sol Yanım konusu gibi sorularınıza yanıt aradık. medya dünyasını yakından takip eden izlyicinin karşısına Kasım ayına damgasını vuracak olan dizi Sol Yanım projesinin 9 Eylül de çekimlerinin başladığını öğrendikten sonra merak edildi.  Özellikle de genç kesimi çok merakla izleyici ve baş konuda olanların da sadece gençlerden oluştuğu dram tarzındaki dizinin de konusu bir o kadar dikkat çekici. Bizlerle birlikte olacak olan Sol Yanım dizisinin uzun soluklu olacağını henüz dizi başlamadan ortaklık etmekteyiz.

Şu sıralar çok başlayacak olan dizi sıraya dizilmişken en çok merak edilenlerden biri olan Star TV dizileri kadrosunda yayınlanacak dizi Sol Yanım bakalım izleyiciden kaç puan alacak.


Sol Yanım dizisi kadrosu


Sol Yanım dizisinde en dikkat çeken konu dizinin senaristi olmakta iken özellikle de Yasak Elma'yı başarıdan başarıya taşıyan Melis Civelek Sol yanım dizisini de gündeme çıkaracak isim olacağı kesin. Sonrasında Sol Yanım dizisi ne zaman başlayacak sorusuna cevap arayan izleyiciye özel tüm detayları sunacağız. Sol yanım dizisi 9 eylül tarihinde çekimlerine başlanmış iken ekim ayında başlanması planlansa da başlayamamış ve dizinin başlaması da Kasım sonuna sarkmıştır. İlk tanıtım fragmanları ve 1. bölüm fragmanı sonrasında Sol yanım oyuncu kadrosu merak edilmekteydi.  Bilginiz üzere Sol Yanım dizisi Star TV ekranlarında olacak. Star TV ekranlarında olacak dizinin yapımcısı Necati Akpınar yönetmeni Serdar gözelekli ve seneristine baktığımız zaman Melis Civelek ismini görüyoruz .

Dizi üzerine biraz gidecek olursak dizinin en önemli kişilerinden dizinin senaristi olmaktayken,  Melis Civelek ismini görmekteyiz. Bu isim daha öncesinde Show TV'de ekranlara gelen Adını Feriha Koydum dizisini yükseltmiştir.  Daha sonrasında Asla Vazgeçmem, Bir Umut Yeter gibi ve son olarak da Yasak elma gibi dizilere senaristlik yaptığı önemli bir isim.  Bu nedenle Sol Yanım dizisinin ekranlarda uzun soluklu olmasını gözler önüne çıkarırken,  Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman birbirinden önemli isimleri görüyoruz


Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var


Özge Yağız , Cemre Baysel, Tolga Mendi,  Emre Beyt, Deniz BArut, Cansel Elçin ,Defne Samyeli ve Esra Bezen Bilgin gibi birbirinden önemli gitsinler Var . Özellikle de dizi de en önemli oyunculardan olan Özge Yağız, ki bu isim parantezle aktaracağız, bildiğiniz üzere Yemin dizisinde başrol karakter iken çok sevilmiştir Sadece Özge Yağız'ın diziye hayat vereceği bile söyleniyor.  Yani bu önemli oyuncunun diziye dahil olması sonrasında dizi eminiz ki uzun soluklu bir hikaye ile bizlerle birlikte olacak.

Başrol Cansel Elçin
Özge Yağız
Oyuncular
Cansel Elçin
Özge Yağız
Tolga Mendi
Defne Samyeli
Deniz Barut
Cemre Baysel
Emre Bey

Sol Yanım ne zaman başlayacak?


Eğer ki Sol Yanım dizisi ile alakalı bir açıklama yapılmamışsa da Sol Yanım dizisi 9 Eylül de ekibi sete girmiş ve çekimlerine başlanmıştır.  Sol Yanım dizisi ne zaman başlayacak?  Sol Yanım dizisi 9 Eylül'de çekimlere başlamıştı . Sol Yanım dizisi 9 Eylül'de sete girdi. Yapılan planlama da Sol Yanım dizisi Ekim ayında başlayacaktı ancak dizide yaşanan bir kaç olay sonrasında Star tV ekranlarında KAsım ayı ortalarında ya da sonlarında başlaması planlanıyor.

Dram türünde bizlerle birlikte olacak olan Sol Yanım dizisi ile alakalı hr detay ilan365 aracılığı ile sizlerle olacak. Elimize geçen son bilgilerde sol yanım gün olarak Perşembe günlerini kendine rekorları içi seçmişken 26 Kasım Perşembe günü başlayacaktır


Sol yanım konusu


Selim, Serra, Biricik ve Burak .... 2 aşk ve 2 kapışma... Kuzey Üniversitesinde sürükleyici bir aşk bir dram yaşanacak. Serra tesadüfler sonrasında gruba dahil olurken, birlikte ve karşı karşıya nasıl olunacak... Hep birlikte göreceğiz.

Hadi oyuncuları tanıyalım


Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Sol Yanım dizisi  oyuncu kadrosu ise bir hayli geniş. İlk olarak Defne Samyeli ile başlayacak olursak;  Defne Samyeli televizyon sunuculuğu ile başladı sonra bir müzik klibi bile çıkartmasının akabinde televizyonda ise İstanbullu gelin, Kurtlar Vadisi yer aldı. 2. oyuncumuz de Cemre Baysel, İsimsizler , Elimi Bırakma dizilerde oynayan genç ve güzel oyuncu en son Ramo dizisinde yer almıştı ve Ramo dizisinden ayarladıktan sonra Sol Yanım adlı dizide oynamaya başlayacak. Bir diğer oyuncu ise Deniz Barut olurken, bir diğer oyuncum Cansel Elçin.  Cansel Elçin en son olarak Ağlama Anne adlı dizide oynamıştı . Cansel Elçin oyunculuk kariyerni Fransa'da tamamlamıştır ve ilk dizisi sonrasında Sol Yanım dizisnde yer alacaktır. Tolga Mendi ise bu dizinin başrolü olacak en son Yeni Gelin adlı dizide oynamış.  Sol Yanım adlı dizi kadın başrol ise Özge yağız 23 yaşındaki güzel oyuncu Adını Sen Koy ve Yemin dizi lerinde oynamıştı.

Sol Yanım Selim kimdir?


Dizisinde Selim karakterini canlandıracak olan Tolga Mendi kimdir ? 23 Mart 1993'te İzmir'de doğmuştur ancak adanalıdır . İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesinden mezun daha sonra daha Çukurova Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği bölümünde okumuştur . Bir çok yerde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Acı Aşk dizisiyle ekranlara çıksa da ile paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile tam esaslar sağlamıştır . 1.87 boyunda ve 78 kilo olur burcudur. Tolga Mendi bir dönem adı Tuana Türkay beraber fotoğrafları yayınlandıktan sonra Tuana Türkay daha sonra Survivor'dan tanıdığımız Damla Can'la sevgili olduğu iddia edilmişti ama bu konuda da kesin bir bilgiye ulaşılamadı