İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmış olduğu açıklama da merak içerisinde 2020 polis alımı olacak mı? Araştırmasını yapan vatandaşlar için yanıt verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni alım olacağının müjdesini vererek pek çok vatandaşımıza müjdeli ha

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmış olduğu açıklama da merak içerisinde 2020 polis alımı olacak mı? Araştırmasını yapan vatandaşlar için yanıt verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni alım olacağının müjdesini vererek pek çok vatandaşımıza müjdeli haberi verdi. Ancak yedek adaylardan olmayacağını vurgulayarak yeni ilan açılacağını bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz…



2020 polis alımlarının olup olmayacağının cevabını veren Süleyman Soylu müjdeli haberi verdi. Geçtiğimiz haftalarda bir programa katılarak kendisine yöneltilen 2020 yılında yeni polis alımı olacak mı? Sorusunun cevabını verdi. Ayrıca sosyal medya üzerinden gelen yeni polis alımının yedek adaylar arasında olmasını isteyen vatandaşların talebine de cevap verdi. Böylelikle vatandaşlarımız merak içerisinde araştırma yaparak gündemimizde ki yerini aldı.



2020 TARİHİNDE YENİ POLİS ALIM AÇIKLAMASI!



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz haftalarda bir program kapsamı doğrultusunda konuşma yaparak POMEM ile polis alımı müjdesini verdi. Ancak bu doğrultuda POMEM ile polis alımında vatandaşlarımız yedek adaylardan olması talebini hakkında açıklama yaptı. Bakan Soylu, Polis Akademi Başkanlığının 7 bin kişilik polis yapacağını bildirerek yedek adayların bu sayının 10 bine tamamlanması gerektiğini dile getirerek ön plana çıktı. Böylelikle ek kontenjan ile yedek adayların atanmasını kendisinin de istediğini açıklayan Sayın Bakan Soylu bu talebin saygın bir talep olduğunu ancak bu düzenleme için üzerinde bir hak bulunmadığını ifade etti.



Bakan Süleyman Soylu, programda konuşmalarını devam ettirerek kendisine sorulan ‘‘ 2020 yılında polis alımı yapılacak mı? ‘’ sorusuna yanıt vererek müjdeli haber verdi. Bakan Soylu, "Alacağız evet alacağız. Yedeklere öncelik hakkımız yok. Zaten yedeklik, ismi yedeklik oluyor.  Ben almak isterim. Polis olmak istemeleri bizim açımızdan büyük bir kıymet. Bana yazıyorlar ben de üşenmeden yazabiliyorum elimden geldiğince." İfadelerini kullandı.



Böylelikle yapılan polis alımının yedeklerden olmayacağını ve yeni bir ilan açılarak başvuru yapılacağını bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile vatandaşlarımız merak içerisinde polis alımlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Böylelikle yeni bir duyuru yapılana kadar şuan için net bir tarih belli değil ancak belli olması durumunda haberimizden öğrenme olanağına sahip olabilirsiniz.



Ayrıca 2020 yılı polis alımlarına dair merak edilen pek çok soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından henüz net açıklama gelmedi. Ancak bu müjdeli haberin güz dönemi içerisinde duyurulması bekleniyor. Aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesince yapılan polis alımlarına dair duyuruları da Polis Akademisi Başkanlığında yayımlanacağını sizlerle paylaşarak bu fırsatları değerlendirme olanağına sahip olabileceksiniz. Çok kısa bir zaman içerisinde yapılacak olan polis alım açıklamaları birçok vatandaşımız tarafından merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. İçişleri bakanı Süleyman soylu bu konu hakkında detayları paylaşarak sizlerin sorularını cevaplandıracaktır.

Erken EMEKLİ Olmak İsteyenler İçin ESNEK Emeklilik Sistemi Başlıyor! Erken EMEKLİ Olmak İsteyenler İçin ESNEK Emeklilik Sistemi Başlıyor!