Süleyman Soylu'dan 30 Mart tweeti olay oldu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 30 Mart tarihinde kırmızı çizgimizi çekiyoruz diyerek bir tweet attı! Süleyman Soylu 30 Mart 2021 tarihinde ne açıklayacak? Soylu'nun işaret ettiği 30 Mart'ta ne olacak? Süleyman

Süleyman Soylu'dan 30 Mart tweeti olay oldu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 30 Mart tarihinde kırmızı çizgimizi çekiyoruz diyerek bir tweet attı! Süleyman Soylu 30 Mart 2021 tarihinde ne açıklayacak? Soylu'nun işaret ettiği 30 Mart'ta ne olacak? Süleyman Soylu herkesi merağa süreklediği olay tweet'i anlamı ne?

Süleyman Soylu 30 Mart'ta Kırmızı Çizgimizi çekiyoruz!



Türkiye Cumhuriyeti İçişleri bakanı Süleymna Soylu, 30 Mart'ta Kırmızı çizgimizi çekiyoruz diyerek tweet attı! Tüm vatandaşlar 30 Mart'ta ne olacak? 30 Mart 2021'de Süleyman Soylu Tweeti anlamı ne sorularını soruyor. Peki Süleyman Soylu 30 Mart'ta ne açıklayacak?

Süleyman Soylu 30 Mart tweeti anlamı ortaya çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 30 Mart tarihinde trafikte yayalara öncelik verilmesi için yapacağı açıklama nedeniyle kırmızı çizgimizi çekiyoruz açıklaması yaptığı ortaya çıktı!