Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Fahrettin Koca canlı yayında depreme yakalandı. 25 Ocak 2020 son depremler durmuyor.

Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Fahrettin Koca canlı yayında depreme yakalandı. 25 Ocak 2020 son depremler durmuyor. Malatya Son depremler, Elazığ son depremler sürerken şimdide Manisa son depremler başladı. 25 Ocak depremlerinde canlı yayına hazırlanan Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Fahrettin Koca depreme böyle yakalandı.



Bakanlar depreme yakalandı!

Ev Hayali Kuranlara Müjde! Vakıfbank'tan Konut Kredisi Hamlesi: 1.6 Milyon TL'nin Taksiti Belli Oldu! Ev Hayali Kuranlara Müjde! Vakıfbank'tan Konut Kredisi Hamlesi: 1.6 Milyon TL'nin Taksiti Belli Oldu!


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, canlı yayına hazırlanırken deprem meydana geldi. Soylu ilk olarak ne olduğunu anlamazken Murat Kurum deprem olduğunu dile getirdi. Elazığ ve Malatya'da depremler durmuyor ve çok korkutuyor.



İşte Bakanların depreme yakalanma anı!





25 Ocak 2020 Son Depremler Durmuyor!





25 Ocak cumartesi depremler durmuyor. Bir taraftan Malatya'da 3.6 - 4.3 kadar deprem olurken, Elazığ'da 3.3 şiddetinde ve 4.4 şiddetin depremler meydana geliyor. Aynı anda 25 Ocak son depremler Manisa'da oluyor. Manisa, Elazığ ve Malatya Son depremler durmuyor ancak uzmanlar uyarıyor.