Survivor 1 Mayıs Nisa sakatlandı mı? Parmaklarını mı kırdı her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 1 Mayıs Cuma akşamı 63.

Survivor 1 Mayıs Nisa sakatlandı mı? Parmaklarını mı kırdı her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 1 Mayıs Cuma akşamı 63. bölümüyle ekranlara gelecek. Erzak oyunu heyecanı yaşanacak yeni bölümde iki takımda bir haftayı rahat geçirebilmek için canla başla mücadele edecek. Ancak tanıtımda Nisa'nın küpe vurduktan sonra sıkıntı yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Acı içinde ağlayan Nisa herkesi endişelendirdi. Peki Nisa sakatlandı mı? Ayak parmaklarını mı kırdı





Survivor Nisa sakatlandı mı? 1 Mayıs



Survivor'ın yeni bölümünde erzak oyunu oynanacak. İki takımda ödül için mücadele ederken Nisa oyun kaybettikten sonra sinirlenip küpe vurdu. Ardından sıkıntı yaşayan Nisa doktorun kendisini kontrol etmesini istedi. Haliyle Nisa'ya ne oldu? Sakatlandı mı çok merak edildi.



Henüz ne olduğunu bilmiyoruz ama Nisa, iyi ihtimalle ayak parmaklarını zedeledi. Kötü ihtimal ise ayak parmaklarını kırmış olması. Nisa'nın ayağına ne olduğunu yeni bölümde öğreneceğiz.





Son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Nisa geçtiğimiz haftaki ödül oyununda bir motivasyon eksikliği yaşadı. Kendisine söz verildiğinde de yapamadığını ve gitmek istediğini söyleyince Acun Ilıcalı sinirlendi. "Survivor'da kimseyi zorla tutmuyoruz. Gitmek isteyen varsa elenebilir. Nisa düşünüp kararını bildirsin eğer gitmek isterse kendisini eleriz" dedi. 



Ancak ödül oyununu kazandıktan sonra motivasyonuna yeniden kavuşan Nisa, 1 Mayıs akşamı oynanan erzak oyununda hırsına yenik düştü. Kaybettiği oyun sonrası küpe tekme atan Nisa büyük ihtimalle sakatlandı.





Survivor Nisa'nın ayak parmaklarımı mı kırıldı?



Nisa'nın ayağına ne olduğunu henüz bilmiyoruz. Ancak o küplerin oldukça sert olduğunu düşünürsek Nisa'nın ayak parmakları kırılmış ya da çatlamış olabilir. Nisa'nın sağlık durumu belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.



1 Mayıs Survivor erzak oyununu kim kazandı?



Survivor 63. bölümde oynanan erzak oyunu hem ünlüler hem gönüllüler için oldukça önemliydi. Bu nedenle iki takımda ciddi bir efor sarf etti. Ama kazanan tek bir takım olacak. Bu da yeni bölüm yayınlandığında açıklanacak. Erzak oyunu biter bitmez kimin kazandığını haberimizden öğreneblirsiniz.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!




Survivor Nisa kimdir? Kaç yaşında



Yarışmanın favorilerinden Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998’de Çekya’nın başkenti Prag’ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.