Survivor 2020, 1. bölüm fragmanı Acun Ilıcalı instagram adresinden paylaştı.

Survivor 2020, 1. bölüm fragmanı Acun Ilıcalı instagram adresinden paylaştı. 2020 Survivor resmen başlıyor. Acun Ilıcalı, televizyondan hemen önce instagram adresinden Survivor 2020 resmen paylaştı. Yayınlandığı gün rekorlar kıran Survivor 2020 ilk bölümde neler yaşanacak.



Survivor 2020 ilk fragmanı!

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Acun Ilıcalı, Survivor 2020 ilk bölüm fragmanı instagram adresinden paylaştı. Survivor 2020 resmen başlıyor. Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdagör, Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk ve Ersin Korkut gibi isimlerin yer alacağı Survivor 2020, ilk bölüm fragmanı resmen yayınlandı.



16 Şubat pazar başlıyor!



TV8 ekranlarında sezonun ikinci yarısı olarak lanse edilen dönem resmen başlıyor. 16 Şubat 2020 Survivor ilk bölümü neler yaşanacak, Survivor yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor. Yayınlandığı gün rating rekorları kıran Survivor sezona damga vuracak bir bölümle başlıyor.



2 ESKİ YARIŞMACI HAZIR!



Survivor 2020 için ilan365.net özel haberinide verelim. TV8 tüm yükü verdiği program olan Survivor, reytinglerde düşüş yaşaması halinde 2 eski ve ses getiren yarışmacıyla Acun anlaşmış durumda. Acun Ilıcalı her halukarda programı tutturuyor. Gerekirse format, gerekrise yarışmacı değiştiriyor. Bu sebeple isimlerin ses getirmediğini söyleyenler için her an Acun'dan bir hamle gelebilir.