Survivor 2020'de kim elendi? Survivor 2020'de SMS sonuçları kim elendi. Fatma mı Makbule mi Evrim mi Survivor 2020'ye veda etti.

Survivor 2020'de kim elendi? Survivor 2020'de SMS sonuçları kim elendi. Fatma mı Makbule mi Evrim mi Survivor 2020'ye veda etti. Survivor 2020 SMS sonuçları göre veda eden isim merak ediliyor. 18-19 Şubat 2020 Survivor SMS sonuçları acunn'da yayınlanacak mı. Bu akşam Survivor'da kim elendi. Survivor 2020'de ilk kim elendi?



Survivor 2020'de kim elendi? 



Survivor 2020'de ilk üç günde elenerek rekorlar kıran bir bölüme girdik. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Survivor Pazar akşamı başlamış ilk eleme salı günü gerçekleşmişti. Peki Survivor'da kim elendi? Fatma mı Makbule mi Evrim mi adaya veda etti sizler için derledik.



En çok oy alan iki isim!



Seyirciden en yüksek oyu alan ilk isim Ceyhun oldu. Seyircilerin oyları sonucu en çok oy alan ikinci isim Cemal Can oldu! Danla Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can ve hikayesiyle herkesi yasa boğan Ceyhun Survivor'da elencek ikinci ve üçüncü ismi söyleyecek. Ceyhun ve Cemal Can söylediği isme göre en az oy alan biri adaya veda edecek.



Ceyhun ismi söyledi!



Survivor 2020'de Fatma sonrası ikinci eleme adayını söyleyen isim Ceyhun, evini ve ailesini özleyen Makbule ismini söyledi. Oldukça üzgün olarak bu ismi söyleyen Ceyhan, ikinci aday Makbule oldu. Makbule illaki bir isim söylenecekti kimseye kırgınlığım yok dedi. 



Cemal Can son adayı açıkladı!



Cemal Can, Survivor 2020'ye veda etmesi istediği üçüncü ismi açıkladı. Önce sebebi sonra adayını söyleyecek olan Cemal Can, adada yüzüne de kendisiyle anlaşamayacağını söylerek bir çok kendisine uymayan karakter olduğunu dile getirdi. Herkese zaman geleceğini söylese de şimdilik Evrim'in ismini ismini verdi.

Mehmet Şimşek enflasyonun düşeceği tarihi resmen açıkladı! Hazırlığınızı yapın Mehmet Şimşek enflasyonun düşeceği tarihi resmen açıkladı! Hazırlığınızı yapın


Survivor 2020 SMS sonuçları!



1- Ceyhun



2- Cemal Can



Survivor yeni bölümü cuma akşamı!



Survivor cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanacak. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günü Survivor 2020'de artık 5 gün olacak. Survivor SMS sonuçları elenen acunn'da olacak.



Makbule elendi!



Survivor 2020'de ilk veda eden ism Makbule oldu.