Acun Ilıcalı'nın kötü haberlerim var dediği bu akşam Survivor'da yarışacak isimler belli oluyor. Survivor'da olası diskalifiye ve elenme sonrası Survivor 2020'ye sürpriz isimler dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın kötü haberlerim var dediği bu akşam Survivor'da yarışacak isimler belli oluyor. Survivor'da olası diskalifiye ve elenme sonrası Survivor 2020'ye sürpriz isimler dönüyor. Yağmur Banda ve Hikmet Tuğsuz Survivor 2020'ye katılacağı açıklandı.



Survivor'da zorunlu değişiklik!



Survivor 2020'de zorunlu değişiklik. Survivor'da yeni taze kanlar. Survivor 2020'de Uğur Pektaş'ın sakatlık ve diskalifiye durumu sonrası Survivor'da zorunlu değişiklik meydana geliyor. Survivor bu hafta Yağmur Banda ve Hikmet Tuğsuz katılacak. Daha önce 2018 ve 2019'da yarım kalan hikayeler nedeniyle Hikmet Tuğsuz ve Yağmur Banda Survivor'a dönüyor.



Yağmur Banda yola çıktı!



Survivor 2018'de yarışan Yağmur Banda, spor öğremneliği yapıyor. 1998 doğumlu İzmirli güzel Belediye'de Taekwondo öğretmenliği yaparken kendisini Survivor'da buldu. Taekwondo'da Türkiye şampiyonluğu bulunan Banda, 11 yıldır sporla ilgileniyor.



Hikmet Tuğsuz geliyor!

Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği! Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği!


Survivor'da Uğur Pektaş yerine gelecek isim Hikmet Tuğsuz, instagram adresinden geleceğini duyurdu. 2019 Survivor'da sürpriz bir şekilde sakatlanarak elenen Tuğsuz, yeniden Survivor 2020'ye geri dönüyor ve programda ses getirecek. İnstagram adresinden de duyuran Hikmet yeniden Survivor'da.