Tv8 ekranlarında fırtına gibi esen Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Ordaki yarışmacılar ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi verirken, herkes corona virüsü ihtimalini düşünmeye başladı.

Tv8 ekranlarında fırtına gibi esen Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. Ordaki yarışmacılar ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi verirken, herkes corona virüsü ihtimalini düşünmeye başladı. Hal böyle olunca Survivor 2020 ertelenecek mi? Survivor 2020'ye corona virüs engeli var mı? Dominik'te corona yok mu gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.



Survivor her yıl olduğu gibi bu sezonda Şubat ayında izleyici karşısına çıktı. Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan yarışma izole bir şekilde devam ederken bu yıl dünyayda tabiri caizse kıyamet kopuyor. Çünkü 3 -4 aydır dünyayı saran corona virüs hemen hemen her ülkede baş gösteriyor. Peki Dominik'te corona virüsü yok mu?

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


Öncelikle Dominik'te şu ana kadar açıklanan 5 corona virüsü vakası var. Peki Survivor 2020 ertelenecek mi?



SURVİVOR ERTELENECEK Mİ? YARIŞMAYA CORONA VİRÜS ENGEL Mİ OLACAK?



Şimdiye kadar böyle bir ihtimal akıllara gelmedi. Öte yandan Acun Ilıcalı da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Yani şu an için bu durum söz konusu değil, Survivor 2020 tüm hızıyla devam edecek.