Survivor takım seçimi bitti! Survivor 2020 yeni takımlar nasıl oldu? her yerde aranmaya başladı.  Yunus Emre'nin adaya veda etmesinin ardından takımlar yeniden dağıldı ve 9 kişinin birleşeceği yeni takımlar oluşturuldu.

Survivor takım seçimi bitti! Survivor 2020 yeni takımlar nasıl oldu? her yerde aranmaya başladı. Yunus Emre'nin adaya veda etmesinin ardından takımlar yeniden dağıldı ve 9 kişinin birleşeceği yeni takımlar oluşturuldu. Kaptanlık yarışıyla heyecanın dorukta olduğu son bölümde yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Peki 10 Haziran Survivor takımlar nasıl oldu? 



Survivor'da bu akşam son dokuza giren yarışmacılar takım kaptanı olmak için ilk 4'e girmeye çalıştı. Zorlu oyunda Ardahan, 1. olurken, Cemal Can 2., Evrim 3., Yasin ise 4. oldu. İkinci eşleşmelerden sonra ise Ardahan Yasin'le, Cemal de Evrim'le yarıştı. Dörtlü mücadeleden galip çıkanlar Ardahan ve Cemal Can oldu. Böylece haftanın kaptanları Cemal ve Ardahan olmaya hak kazandı. Öte yandan kaptanlıkta ilk seçme hakkını kazanan ise Ardahan oldu.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!




Survivor 2020 yeni takımlar nasıl oldu?



Ardından yapılan ada konseyinde; Ardahan mavi takım kaptanı oldu ve takımını Sercan, Elif, Evrim ve Yasin'le  kurdu. Kırmızı takımın kaptanı olan Cemal ise bu hafta duygusallığı bir kenara bıraktı ve Berkan, Barış ve Nisa'yı aldı. 



Seçim sırasında Nisa'nın hangi takımda olacağı konusunda Cemal ve Ardahan arasında bir sıkıntı yaşandı. Nisa'nın hangi takımda olacağı hakkında uzlaşamayan ikiliden Cemal, yakın dostunu Ardahan'a kaptırmamak için Nisa'yı aldı ve problem çözüldü. 





Survivor Yasin ceza aldı!



Öte yandan Survivor'da bugün kaptanlık için yarışan Ardahan ve Yasin Obuz büyük bir kavga etti. Hatta çok sinirlenen Yasin matarayı fırlattı ve matara Ardahan'ın yüzüne geldi. Bunu affetmeyen Acun Ilıcalı ise Ardahan ile tartışan Yasin'e ceza geldi. Konuyla ilgili konseyde konuşan Ilıcalı, "Yasin senin içinde olmadığın olay 3 taneyse içinde olduğun 10 olay var. Artık hiçbir bahaneni dikkate almıyorum ve sana yaptırım yapmaya karar verdik. Bundan sonraki 3 ödülden yararlanamayacaksın. Senin sinir patlamalarını biz kabullenmek zorunda değiliz." dedi.