Survivor Barış ve Mert neden kavga etti? Diskalifiye mi olacaklar? her yerde aranmaya başladı. 27 Mart Cuma kaşmı yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da her hafta olduğu gibi ödül oyunu oynandı.

Survivor Barış ve Mert neden kavga etti? Diskalifiye mi olacaklar? her yerde aranmaya başladı. 27 Mart Cuma kaşmı yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da her hafta olduğu gibi ödül oyunu oynandı. İlk olarak açık arttırma ödülünün oynandığı Survivor'da kazanan 5-3 skorla ünlüler takımı oldu. Ardından erzak oyunu için mücadeleye çıkan takımlar aç kalmamak için her şeylerini ortaya koydu. Ancak Survivor'da çıkan kavga herkesi şaşkına çevirdi.





SURVİVOR BARIŞ VE MERT NEDEN KAVGA ETTİ?



Erzak oyunu öncesi oynanan avantaj oyununda ünlüler takımından Mert yarışmadı. Ancak sonrasında avantajı kazanmalarına rağmen oyun kaybeden Mert, "Avantaj oyununda oynamayınca parkura ısınamıyorsun" dedi.  Bunun üzerine Barış da " Avantajı kazanmak için çıkıyoruz, ısınmak içn değil" deyince Mert çok sinirlendi. "Her şeye atlama" diyerek Barış'a bağıran Mert'e, Barış "ben seninle tartışmaktan sıkıldım" deyince. Mert de küfür ederek "atlama o zaman" dedi. İkilinin birbirlerinin üzerine yürümesiyle adeta ünlüler takımının büyüs bozuldu. Hal böyle olunca Barış ve Mert diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. 

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Bu soruya hemen yanıt verelim. Gerek oyun gerilimi gerek aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle böyle bir sıkıntı yaşayan ikilinin aralarını düzeltecektir. Yani Survivor'da bu kavga nedeniyle kimse diskalifiye olmayacak.