Survivor 31 Mart kim elendi? Acunn SMS sonuçları çıktı mı? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 31 Mart Salı akşamı 33.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?

Survivor 31 Mart kim elendi? Acunn SMS sonuçları çıktı mı? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 31 Mart Salı akşamı 33. bölümüyle ekranlara geldi. Dün iki takım arasında gergin anların yaşandığı yarışmada bugün iletişim oyunu oynandı. Survivor'da yarışmacılara en çok moral veren oyun olan iletişim oyununu kazanmak hem ünlüler hem de gönüllüler için çok önemli.. Yani iki takımda kazanmak istiyor. Çünkü bu haftaki ödül arkadaşlarla canlı olarak iletişim kurmak olacak... Öte yandan gecenin sonunda ada konseyinde Survivor'a veda edecek kişi belli olacak. Hepimizin bildiği gibi ilk eleme adayı ise Yunus Emre  oldu. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? İşte detaylar...





SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?



TV8 ekranından ilgi ile takip edilen ve her bölümü ile ayrı bir heyecan yaşatan Survivor 2020'de iletişim oyunu mücadelesinde de heyecan dorukta idi. Farklı bir parkurda karşı karşıya gelen Ünlüler ile Gönüllüler, sevdikleri ile iletişim kurma şansını elde etmek için varlarını yoklarını ortaya koydular. Nefes kesen mücadelede galip çıkan takım ünlüler oldu. 10 -6 skor üstünlüğü ile ünlüler takımı aileleriyle mesajlaştı.



SURVİVOR KİM ELENDİ? 31 MART



Survivor'da bu hafta gönüllüler yeni bir strateji oluşturdu. Takımın zayıf halkalarından biri olan Burak'ı göndermek için Yunus Emre'yi yazan gönüllüler takımı amaçlarına ulaştı. Survivor 31 Mart elenen Burak oldu.