Acun Ilcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Çeyrek finale çok kısa bir sürenin kaldığı Survivor'da 9 Haziran akşamı eleme heyecanı yaşandı.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!

Acun Ilcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Çeyrek finale çok kısa bir sürenin kaldığı Survivor'da 9 Haziran akşamı eleme heyecanı yaşandı. Cumartesi akşamı dokunulmazlığı kaybeden mavi takımdan ilk aday Cemal Can olurken, pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti. Burdan da Barış aday oldu. Peki Survivor 9 Haziran kim elendi? Adaya veda eden isim kim oldu?



Survivor'da geçtiğimiz hafta yeni bir dönem başladı. Artık haftalık olarak oynanan kaptanlık oyunu sonrası kazanan iki yarışmacı, kendi takımlarını kurdu ve o kadroyla bir hafta boyunca yarıştı. Bu haftanın ilk takımlarını da Sercan ve Cemal Can kurdu. Sercan takımına, Yunus Emre, Berkan, Elif ve Barış'ı alırken; Cemal Can ise Ardahan, Yasin, Evrim ve Nisa'yı takımına aldı. Oynanan dokunulmazlık oyunları da bir bir bitti. İki takım da strateji yaptı ve SMS olarak en güçlü olan iki yarışmacılarını yani Cemal Can ve Barış eleme adayı oldu. 



Eleme gününün gelip çattığı Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Ada konseyinin ardından elenen yarışmacı belli oldu. Haliyle 9 Haziran Survivor kim elendi? merak konusu oldu?





9 Haziran Survivor kim elendi?



Survivor'da yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, SMS sonuçlarını açıkladı. Yapılan oylamaya göre kırmızı takımda Barış bir, Sercan ikinci olurken; mavi takımda da Cemal Can birinci, Nisa ikinci oldu. Haliyle Elif dokunulmaz olduğu için kırmızı takımın eleme adayları Yunus Emre ve Berkan oldu. Mavi takımda da Cemal, Yasin'in adını verirken; Nisa, Evrim dedi.



Ancak Survivor'da bu hafta elenen yarışmacı Yunus Emre oldu.





Acun Ilıcalı'dan eleme açıklaması!



Öte yandan dün akşam Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, elenme hakkındaki spekülasyonlara, TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra'nın canlı yayınında açıklık getirdi. Ilıcalı şöyle dedi:



"Survivor çekimlerini belli bir zaman aralığıyla yapıyoruz. Haber sızıyor mu sızmıyor mu, buna bir şey diyemem. Kaynağını bilemem, ama tahminsel boyutlar oluyordu; 'tahminime göre bu elenecek' diye. Bizim programımızla ilgili net bir şey söylenirse bunun kanuni karşılığı var. Kimse net bir şey söyleyemez. Kanuni karşılığı olduğu için bu sefer olay 'tahmin ediyorum'a döndü. Belli derecede uyanık kardeşlerimiz var. Her zaman hayatımızda bunlar oluyor."



"Seyircimizin de bundan rahatsız olduğunu duyduk. 'Kimin elendiğini öğreniyoruz' demeye başladılar. Eleme ne zaman, salı günü. Peki biz ne yapacağız, çekmeyeceğiz. Şu an kimin elendiğini ben de bilmiyorum. Adaylar kim olacak bilmiyorum.  Elemenin heyecanını sonuna kadar yaşıyorum. Yayında 20-25 dakika önce bu çekimi yapacağız. Eskiden çekimi 1,5-2 gün önce yapıyorduk. Artık elemeden hemen önce çekeceğiz, böylece haber sızma ihtimali sıfır olacak. Açık açık söylüyorum; tahmin tutabilir, atarsın tutarsın. Ama bundan sonra eleneni hiç kimse bilemez. Çekimler artık sadece 20 dakika önce"