Survivor Acun Ersin'in köpeği öldüğünü söyledi mi söylemedi mi? Fragmandaki sahne neden yayınlanmadı her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Survivor Acun Ersin'in köpeği öldüğünü söyledi mi söylemedi mi? Fragmandaki sahne neden yayınlanmadı her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam 72. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da dokunulmazlık oyununun 2. ayağı oynandı. Oyunu kazanan 10-4 skorla Gönüllüler oldu. Öte yandan yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın Ersin'e Mes'in öldüğünü söyleyeceği görülmüştü. Hatta fragman Ersin'e kötü haber başlığıyla yayınlanmıştı. Ancak bu anlar yeni bölümde yer almadı. Hal böyle olunca izleyiciler de Ersin köpeğinin öldüğünü öğrendi mi? Fragmandaki sahne neden yayınlanmadı? çok merak etti. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yayınladık.



Hepinizin bildiği gibi Ersin Korkut'un çok sevdiği köpeği Mes, geçtiğimiz aylarda ölmüştü. Ancak Acun Ilıcalı köpeğini çok seven Ersin'e kötü haberi bir türlü verememişti. Ancak geçtiğimiz hafta Ilıcalı, Instagram hesabında yaptığı canlı yayında Ersin'in ailesinin Mes'in öldüğünü söylenmesini istediğini ve kötü haberi vermek zorunda kaldığını söyledi. Fakat bu yayının ardından Yılmaz Erdoğan, Ilıcalı'yı aradı ve bu haber için beklemesini söyledi. Bunun üzerine Ilıcalı, Ersin'e kötü haberi bir süre daha vermeyeceğini söyledi.



Survivor'a geldiği ilk haftalarda köpeği Mes'i anlatan Korkut, şu sözleri söylemişti: Köpeğim 12 yaşında pekingese. Adı Mes. Eski sahibinin ismi Mesut'muş o yüzden adını Mes koymuş. 9 yaşına kadar o baktı, üç yıldır da ben bakıyorum.





Survivor Acun Ilıcalı Ersin'in köpeği öldüğünü söyledi mi söylemedi mi?



Aslında 72. bölüm fragmanı Ersin'e kötü haber başlığıyla yayınlandı. Hatta tanıtımda Acun Ilıcalı kötü bir haber söyleyeceğini dile getirdi ve Ersin'e seslendi. Bu anları gören izleyiciler de Ersin'in köpeği Mes'in öldüğünü öğreneceğini düşündü. Ancak yeni bölümde o anlar yer almadı. Haliyle Acun Bey'in Ersin'e Mes öldüğünü söyleyip söylemediği merak konusu oldu.



Ancak bu anlar yeni bölümde yayınlanmadığına göre Acun Ilıcalı, Yılmaz Erdoğan ile konuştuktan sonra kararından vazgeçmişti. Bu nedenle de Mes'in öldüğünü Ersin'e söylemedi.

SON DAKİKA! Emeklilere Yeni Düzenlemeler Yolda: İşte Beklenen Değişiklikler SON DAKİKA! Emeklilere Yeni Düzenlemeler Yolda: İşte Beklenen Değişiklikler




Survivor 72. bölüm fragmanındaki sahne neden yayınlanmadı?



Bu durumun nedenini bilemiyoruz. Ancak Acun Ilıcalı yüksek ihtimalle Yılmaz Erdoğan'ı dinleyecek ve Ersin'e kötü haberi vermeyecek. Çünkü Mes'in öldüğünü öğrenirse Ersin yarışmadan çekilmek bile isteyebilir. Peki Ersin bunu öğrenecek mi?



Yüksek ihtimalle bu süreçte Ersin gerçeği öğrenmediyse artık elenene kadar gerçekten haberdar olmayacaktır.