Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. her bölümünde heyecanın biraz daha katlandığı Survivor son bölümde erzak oyunu oynandı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 tüm hızıyla devam ediyor. her bölümünde heyecanın biraz daha katlandığı Survivor son bölümde erzak oyunu oynandı. 10 - 4 skorla gönüllüleri malup eden ünlüler takımı bir haftayı rahat geçirmeyi garantiledi. Oyun bittikten sonra aralarında aşk dedikoduları çıkan Sercan ve Nisa'nın konuşması ise bölüme damgasını vurdu. Sercan duygularından bahsetti, Nisa ise onu Mert, Ersin gibi söyledi. Böylece ikili arasındaki muhabbetin de akıbeti ortaya çıktı. Ancak 49. bölüm ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımı izleyenleri şoke etti. Çünkü dokunulmazlık oyununda yarışa itiraz eden ünlüler takımına Acun Ilıcalı sert çıktı. Medya patronunu ilk kez böyle gören izleyiciler, Survivor Acun Ilıcalı ünlüler takımına neden kızdı? Takıma niye bağırdı? Ünlüler neye itiraz etti çok merak etti. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik.

Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor! Emekliler İçin Akbank'tan Yenilenen Promosyonlar: Ek Gelir Fırsatı Kapınızı Çalıyor!




18 Nisan Survivor Acun Ilıcalı neden kızdı? Ünlüler neye itiraz etti



Tahminlerimize göre dokunulmazlık oyunu sırasında bir sıkıntı oldu ve oyun durdu. O sırada yarışan isimlerden biri olan Sercan ise kaybedip geldiğinde bu duruma itiraz etti. Takım arasında sesler yükselirken, Ersin de durdurma nedeniyle ekibe itiraz etti. Bu duruma çok kızan Acun Ilıcalı ise "Ne oldu? Sorun ne, merak ettim. Neye itiraz ediyorsunuz?" diyerek, ünlüler takımının bench'ine gitti. Yüksek sesli itirazların devam etmesi ve Ersin Korkut'un "Bizim de ritim kaçıyor. Burada neden durduruyorsunuz? Biz buna itiraz ediyoruz" cevabı sonrası Ilıcalı adeta küplere bindi. TV8 kanalının sahibi, "Hepiniz oradasınız. Hiçbiriniz duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz" dedi. Acun Ilıcalı, "Her şeyi ispat edeceğim. Bu yapılan, sizi yaptığınız en büyük ayıplardan biri" şeklindeki sert sözleri dikkat çekti.



Tahminlerimize göre ünlüler takımı, gönüllülerin kazanması için böyle bir şey yapıyolar gibilerinden bir itiraz edince Acun Ilıcalı çılgına döndü. Adalet konusunda hassas olan Ilıcalı, sert tepkisiyle herkesi şaşırttı.





Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 18 Nisan 2020



Öte yandan Acun Ilıcalı değişen dokunulmazlık yarışması kuralını açıkladı. Yeni kurala göre Survivor 2020'de oynanan dokunulmazlık oyunlarının telafisi artık yok. Yani cumartesi de pazar da dokunulmazlık oynanacak ve kaybeden takım akşam konseye gidecek. 



Özetle değişen kural sayesinde o hafta içinde eleme adayları iki takımdan da olabilir. Peki 18 Nisan Survivor dokunulmazlık hangi takımın oldu?



Tahminlerimize göre 50. bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanacak ve gönüllüler konseye gidecek.