Türkiye'de popüler olan tüm işleri Exxen'de ekrana getirmeye çalışacak Acun ılıcalı, Haluk Bilginer'li Şeref Bey, Özgü Namal'ın yeni dizisi, Sihirli Annem, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Tolga Çevik, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak gibi b

Türkiye'de popüler olan tüm işleri Exxen'de ekrana getirmeye çalışacak Acun ılıcalı, Haluk Bilginer'li Şeref Bey, Özgü Namal'ın yeni dizisi, Sihirli Annem, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Tolga Çevik, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak gibi bir çok ünlüyle program ve dizi çekimlerini duyurmuştu. 1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayacak Exxen'de Acun Ilıcalı'dan yeni bir sürpriz hamle geldi. Survivor All Star 2021 Exxen programında yayınlanacak.

Survivor All Star 2021 geliyor!

Acun Ilıcalı tarihinde ilk defa hem TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarla Survivor programını ekrana getirecek, hemde Survivor Survivor All Star 2021 programını yapacak. TV8 programı ve Exxen programlarında yarışmacılar ara sıra kendi aralarında maçta yapacak. Survivor 2021 yarışması Ünlüler ve Gönüllüler formatında olacak ve 2 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak. Survivor All Star 2021 Exxen programında yer alacak ve 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatını başlayacak.

Turabi Survivor 2021 All Star'da!

Exxen programı yarışmacıları eski yarışmacılardan olacak. Turabi Çamkıran Survivor All Star 2021 Exxen'de yer alacak isim oldu.

Sahra Işık Survivor All Star 2021'de!

Acun Ilıcalı Exxen programı için anlaştığı bir diğer isim Sahra Işık oldu!

Hikmet Tuğsuz All Star 2021'de!

Survivor programında şansız bir şekilde sakatlanan Hikmet Tuğsuz Survivor All Star 2021'de Exxen'de ekranlara gelecek.

Aycan Yanaç Survivor All star 2021'de!

Survivor 2021 all star'da yarışacak bir diğer isim Aycan Yanaç oldu. Geçtiğimiz sezon programda yer alan Aycan Yanaç 2021'de Exxen'de yayınlanacak Survivor'da

Sercan Yıldırım Survivor All Star 2021'de!

Exxen programında bir diğer yarışmacı Sercan Yıldırım oldu! Sercan Yıldırım Exxen'de yer alacak Survivor'da yarışacak.

Mert Öcal Survivor All Star 2021'de! Barış ve Nisa kovuldu!

Geçtiğimiz sezondan 3 yarışmacı almaya çalışan Acun Ilıcalı, Mert Öcal'lı da Exxen'e aldı. Cemal Can Canseven, Aleyna Tilkilye dizi projesi nedeniyle yer almazken Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın son anda kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.

Ayrıca eski yarışmacılardan Anil Berk Baki, Seda Ocak, Nagihan Karadere ve Sema Aydemir'in de Survivor All Star 2021'de yer alacağı öğrenildi.