Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlüler yarışacak? 17 Haziran Anlat Bakalım oyunu kadrosunda kimler var her yerde aranmaya başladı.  Survivor 2020'nin 17 Haziran Çarşamba ekrana gelecek olan yeni bölümünde, çeyrek finale kalan Elif, Cemal Can, Nisa, Berka

Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlüler yarışacak? 17 Haziran Anlat Bakalım oyunu kadrosunda kimler var her yerde aranmaya başladı. Survivor 2020'nin 17 Haziran Çarşamba ekrana gelecek olan yeni bölümünde, çeyrek finale kalan Elif, Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış, Yasin, Sercan ve Evrim ilk olarak özel bir yemek ziyafeti çekecek. Ardından yarışmacılar, bir kez daha ünlülerle Anlat Bakalım oynayacak. Bayram haftasında da oynanan bu oyun, izleyicilerin isteği üzerine Survivor'ın çeyrek finalistleriyle oynanacak. 



Bu akşam yapılan ada konseyinde; Acun Ilıcalı, Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlülerin yarışacağını ve eşleşmeleri açıkladı. Peki Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlüler yarışacak? Hangi yarışmacı kimle eş olacak?





17 Haziran Survivor Anlat Bakalım'da hangi ünlüler yarışacak?



Survivor'da yarın akşam oynanayacak Anlat Bakalım'da; Nisa yine Enis Arıkan ile birlikte yarışacak. Berkan'ın partneri ise bu kez Bensu Soral oldu. Cemal Can, Demet Özdemir ile Barış ise Furkan Korkmaz ile partner oldu.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!


Ardahan'ın veda ettiği mavi takımdaki eşleşmeler de açıkladı. Elif'in Anlat Bakalım'daki partnerİ Haluk Levent oldu. Yasin ise Master Chef'te jürilerinden İtalyan şef Danilo Zanna ile partner oldu. Sercan'ın partneri Eser Yenenler olurken, Evrim'in ise Mustafa Ceceli ile birlikte yarışacağı açıklandı.



Survivor bu hafta kim elendi?



Öte yandan çeyrek final öncesi yarışmaya veda eden isim Ardahan oldu. Evrim ve Ardahan'ın eleme adayı olduğu potada en düşük SMS oranına sahip olan Ardahan yarışmaya veda etti.