Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Survivor 24 Mart kim elendi? her yerde aranmaya başladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Survivor 24 Mart kim elendi? her yerde aranmaya başladı. Heyecan dolu yarışmada bu hafta. dokunulmazlığı ünlüler takımı kazanmış ve kendi arasında aday çıkaran gönüllüler takımından Ceyhun Uzun, ilk eleme adayı olarak belirlenmiştir. Yarışmanın ikinci ve üçüncü eleme adayı ise SMS oylaması sonrası netleşecek. Peki, Survivor’da elenen isim açıklandı mı?





SURVİVOR ELEME ADAYI KİMLER OLDU? 24 MART



Survivor'da 22 Mart Pazar günü yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecan ve gerilim dolu dakikaların yaşandığı bölümde oyunun galibi ünlüler takımı oldu. Daha sonra ise haftanın ilk eleme adayını belirlemek üzere gönüllüler takımı konseyi toplandı ve oylama yapıldı. Oylama sonucunda ise Ceyhun Uzun ilk eleme adayı olarak açıklandı. Haftanın ikinci ve üçüncü eleme adayı ise Cemal Can ve Ardahan oldu.



SMS oylamasında en çok oyu alan Yasin, Cemal Can'ın adını söylerken, Yunus Emre ise Ardahan'ın adını verdi.



Bu durumu hazmedemeyen Ardahan ise açıklamasıyla herkesi şaşırttı. "15 günlük çocuk benden çok oy alıyorsa, ben demek ki kendimi sevdirememiş o zaman gitsem de olur" diyen Ardahan, adını veren Yunus Emre ile tartıştı. 



24 MART SURVİVOR KİM ELENDİ?



Survivor’da bu hafta adaya veda eden isim Ceyhun oldu.



SURVİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?



İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var.



1: 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,



2: 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


3: 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.



İngiltere'de 2 olimpiyat derecede AJ BELL Triatlon dereceleri var. Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koştu. 2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry'nin Kensington sarayına davet edildi. İki kere bisiklet turuna çıktı. İlkini Londra'dan Paris'e 24 saatte tamamladı. İkincisini ise Londra'dan Brugge'a 22 saatte tamamladı.



En son koşusunu Kuzey Kıbrıs'ta 2019 yılında gerçekleştirdi. 2017 yılında eşiyle birlikte Londra'da Tanyel's Smile (Tanyel'in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurdu. Tek kızı olan Tanyel'i 2016 yılında kanser yüzünden kaybetti. KKTC'de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başladı.