18 Haziran Survivor Cemal Can neden ağlıyor? Caner Çalışır'ın öldüğünü öğrendi mi? her yerde aranmaya başladı. Dün itibariyle çeyrek final sürecinin başladığı Survivor, bu akşam 111.

18 Haziran Survivor Cemal Can neden ağlıyor? Caner Çalışır'ın öldüğünü öğrendi mi? her yerde aranmaya başladı. Dün itibariyle çeyrek final sürecinin başladığı Survivor, bu akşam 111. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Ancak dün yayınlanan fragmanda şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Cemal Can'ın gözyaşlarına boğulması 'Yapamayacağım' demesi izleyenleri endişelendirdi. Çünkü Cemal Can'ın yakın arkadaşlarından Caner Çalışır, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmişti. Çalışır'ın son sosyal medya paylaşımında ise Cemal'i özlediğinden bahsetmesi herkesi üzmüştü. Hal böyle olunca Cemal'i gözyaşarı içinde gören herkes Caner'in öldüğünü öğrendi mi? diye aramaya başladı. Peki Survivor Cemal Can acı haberi öğrendi mi?





Survivor Cemal Can neden ağlıyor?

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Cemal Can'ın neden ağladığını henüz bilemiyoruz. Tahminlerimize göre üzerinde çok fazla baskı hissettiği için Cemal, gözyaşlarına boğulmuş olabilir. Peki Cemal Can, Caner'in öldüğünü öğrendi mi?



18 Haziran Survivor Cemal Can, Caner Çalışır'ın öldüğünü öğrendi mi?



Cemal Can, Caner'in öldüğünü büyük ihtimalle öğrenmemiştir. Çünkü Acun Ilıcalı ve ekibi yarışmacıların büyük çöküşler yaşaması ihtimali olan konularda oldukça hassas. Bu nedenle böyle bir haber Cemal Can'a verilmemiştir. Nitekim öyle bir ihtimal olsaydı Ersin'e köpeğinin öldüğü söylenirdi.



Özetle Cemal'in ağlamasının sebebi büyük ihtimalle acı haberi öğrenmesi değil mental olarak yorgun hissetmesidir.