17 Nisan Cuma akşamı 49. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor'da Sercan ile Nisan arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşındı.

17 Nisan Cuma akşamı 49. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor'da Sercan ile Nisan arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşındı. Yeni bölümde Sercan'ın Nisa ile konuşması sosyal medyayı salladı. Hal böyle olunca ikilinin ne konuştuğu çok merak edildi. Çünkü herkes Nisa'ya karşı bir ilgisi olan Sercan'ın duygularını açmasını bekliyor. Peki Sercan Nisa'yı neden çağırdı? Survivor yeni bölümde Sercan ve Nisa ne konuştu?





Geçtiğimiz haftalarda Barış ile kavga eden Sercan, Barış'ın ada değiştirdikten sonra sırrını karşı taraftakilere söylediği için sinirlendiğini söylemişti. Ardından Sercan'ın açık arttırma oyununda Nisa'ya jest yapması herkesi şaşırtmıştı. Sercan Nisa’nın San Sebastian Cheescake’i için girdiği açık arttırmaya katılmış ama daha sonra geri çekilerek ‘Nisa’ya kıyamıyorum, Nisa yesin’ demişti.





Öte yandan Sercan'ın bardağında S ve N harflerinin kazılı olması da dikkatlerden kaçmadı. Haliyle sosyal medyada Sercan'ın Nisa'ya aşık olduğu büyük sırrın da bu olduğu iddiaları konuşulmaya başlandı. Konuya dahil olan Acun Ilıcalı ise Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisi olduğu ancak Nisa'dan öyle bir izlenim almadığını söyledi. Ilıcalı sonrasında bir açıklama daha yaptı ve artık bu ikili konuştuğunda her şey ortaya çıkacak dedi.



Haliyle izleyiciler de Sercan ve Nisa'nın baş başa konuşacağı anın gelmesini bekledi. İşte Survivor'ın 17 Nisan akşamı yayınlanacak 49. bölümünde Sercan ve Nisa oyun arasında baş başa konuşacak. 





Survivor Sercan ile Nisa ne konuştu? Sercan Nisa'ya ilan- ı aşk mı etti



Bu sorunun cevabını henüz bilemiyoruz. Ancak oyun arasındaki molada; Sercan'ın, Nisa'yı el hareketi yaparak gidelim diye çağırdığı görülüyor. Nisa da bunu kabul ederek Sercan Yıldırım ile konuşuyor.  İkilinin konuşmasında Sercan şu ifadeleri kullanıyor: Tabi bir de Survivor'dayız. Sonuçta bir şeyin içersindeyiz. Bu görüntüler sosyal medyada olay olurken Sercan Nisa'ya açıldı mı? İlan- ı aşk mı etti çok merak edildi.





Survivor Sercan Yıldırım Kimdir?



5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğdu. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.



Survivor Nisa kimdir?



Yarışmanın favorilerinden Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998’de Çekya’nın başkenti Prag’ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.